Toimitus

Toimitusvaihtoehdot

Kaikki reseptilääkkeiden tilaukset on hyväksytettävä lääkärin toimesta ennen niiden lähettämistä. Huomioithan, että mikäli valitset pikatoimituksen, toimitusaika lasketaan siitä hetkestä, kun lääkäri on hyväksynyt tilatun tuotteen. Tämä tapahtuu yleensä muutamassa tunnissa, mutta voi kestää enintään 72 tuntia tilauksen tekemisestä.

Huomioithan myös, että emme pysty takaamaan seuraavan päivän toimituspalvelua, emmekä valitettavasti voi tarjota hyvitystä, mikäli tilauksesi ei saavu seuraavana työpäivänä.

Vakiotoimitus

3,44 €

Kaikkien tuotteiden arvioitu toimitusaika on 3-4 työpäivää.

Seuraavan päivän toimitus

5,78€

Tuotteet toimitetaan aina tilausta seuraavana päivänä, maanantaista lauantaihin. Viimeinen tilausaika on maanantaista perjantaihin klo 14.30 ja lauantaisin klo 13.00.

DPD Seuraavan päivän toimitus

6,94€

Tuotteet toimitetaan aina seuraavana päivänä, kun tilaus tehdään ma-la viimeistään klo 14.00 mennessä. Mikäli valitset kassalla DPD-toimituksen, saat sähköpostitse PIN-koodin, jota tarvitset, kun kuljettaja toimittaa tilauksesi.

UKK

Kuinka seuraan tilaustani?

Voit seurata tilauksesi etenemistä joko tilisi kautta tai sähköpostitse saamallasi seurantanumerolla.

Kuinka teen palautuksen?

Scandinavian Meds ei hyväksy palautuksia reseptilääkkeistä. Lisätietoja saat lukemalla palautuskäytännöistämme.

Mihin toimitatte?

Valitettavasti Scandinavian Meds pystyy toimittamaan tilauksia ainoastaan Suomessa.

Milloin tilauksen tulee olla tehtynä, jotta seuraavan päivän toimitus onnistuu?

Tuotteiden saatavuudesta riippuen tilaus toimitetaan seuraavana päivänä, mikäli tilaus on tehty 14.30 mennessä. Royal Mailin erityistoimitusta varten tilaukset on tehtävä klo 14.30 mennessä.

Minä päivinä toimitatte?

Kaikkien tuotteiden toimitusaika on maanantaista lauantaihin klo 8.00-20.00 välisenä aikana, lukuun ottamatta Royal Mailin erityistoimituksia, jotka toimitetaan maanantaista perjantaihin. Voit myös valita sunnuntain toimitusvaihtoehdon, mikäli haluat tilauksesi saapuvan sunnuntaina. Toimituksia ei suoriteta kansallisina vapaapäivinä.

Saanko arvioidun saapumisajan tilauksestani?

Toimituspäivänä saat muistutusviestin tilauksesi saapumisesta. Toimituksella on kahden tunnin aikaikkuna.

Huomaamaton paketointi

Kaikki tuotteet toimitetaan huomaamattomassa pakkauksessa. Pakkauksessa ei ole mainintaa lääkkeestä, joten vain sinä tiedät mitä sisällä on.

  • Ei logoja

  • Ei mainintaa apteekista

  • Ei kuvausta tuotteista

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme