Hyväksyttävän käytön politiikka

Tämä hyväksyttävän käytön käytäntö määrittää sinun ja meidän väliset ehdot, joiden mukaisesti voit käyttää sivustoamme

Tämä hyväksyttävän käytön käytäntö määrittää sinun ja meidän väliset ehdot, joiden mukaisesti voit käyttää sivustoamme

eumeds.com ("sivustomme") on EU Meds Direct Ltd:n ylläpitämä sivusto. Olemme Englannissa rekisteröity osakeyhtiö, jonka yritysnumero on ICC20210188 ja rekisteröity toimipaikka osoitteessa Office 1204, Tiffany Tower, Al Thanyah Fifth, Plot No.888, Dubai, P.O Box 487307, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ("Yritys", "me" tai "meitä"). Olemme vastuussa sivustomme toiminnasta.

 

Tämä hyväksyttävän käytön käytäntö määrittää sinun ja meidän väliset ehdot, joiden mukaisesti voit käyttää sivustoamme. Tämä hyväksyttävän käytön käytäntö koskee kaikkia sivustomme käyttäjiä ja vierailijoita. Sivustomme käyttö tarkoittaa, että hyväksyt ja sitoudut noudattamaan kaikkia tämän hyväksyttävän käytön käytännön käytäntöjä, jotka täydentävät verkkosivustomme käyttöehtoja.

 

Kielletyt käyttötarkoitukset

 

Voit käyttää sivustoamme vain laillisiin tarkoituksiin. Et saa käyttää sivustoamme:

 

millään tavalla, joka rikkoo sovellettavia paikallisia, kansallisia tai kansainvälisiä lakeja tai määräyksiä;

millään tavalla, joka on laiton tai vilpillinen tai jolla on laiton tai vilpillinen tarkoitus tai vaikutus;

tarkoituksena vahingoittaa tai yrittää vahingoittaa alaikäisiä millään tavalla;

lähettää, tietoisesti vastaanottaa, ladata, ladata, käyttää tai käyttää uudelleen materiaalia, joka ei ole sisältöstandardiemme mukaista;

ei-toivotun tai luvattoman mainos- tai myynninedistämismateriaalin tai muun vastaavan kaupittelun (roskapostin) lähettäminen tai hankkiminen; tai

tietoisesti lähettää mitään tietoja, lähettää tai ladata mitään materiaalia, joka sisältää viruksia, troijalaisia, matoja, aikapommeja, näppäilytallentimia, vakoiluohjelmia, mainosohjelmia tai muita haitallisia ohjelmia tai vastaavia tietokonekoodeja, jotka on suunniteltu vaikuttamaan haitallisesti minkä tahansa tietokoneohjelmiston tai laitteiston toimintaan.

Hyväksyt myös:

 

olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta tai jälleenmyymättä mitään sivustomme osaa verkkosivuston käyttöehtojemme vastaisesti; ja

olla pääsemättä ilman lupaa, häiritsemättä, vahingoittamatta tai häiritsemättä:

mikä tahansa sivustomme osa;

kaikki laitteet tai verkot, joihin sivustomme on tallennettu;

kaikki ohjelmistot, joita käytetään sivustomme tarjoamisessa; tai

mikä tahansa kolmannen osapuolen omistama tai käyttämä laite, verkko tai ohjelmisto.

Interaktiiviset palvelut

 

Voimme ajoittain ottaa käyttöön interaktiivisia palveluita sivustollemme, mukaan lukien rajoituksetta chat-huoneet ja ilmoitustaulut ("interaktiiviset palvelut").

 

Jos tarjoamme interaktiivista palvelua, annamme sinulle selkeät tiedot tarjotun palvelun tyypistä, onko sitä moderoitu ja mitä moderointimuotoa käytetään (mukaan lukien onko se inhimillistä vai teknistä).

 

Teemme parhaamme arvioidaksemme mahdolliset riskit kolmansien osapuolten käyttäjille (ja erityisesti lapsille), kun he käyttävät mitä tahansa sivustollamme tarjottua interaktiivista palvelua, ja päätämme kussakin tapauksessa, onko asianmukaista käyttää kyseisen palvelun moderointia (mukaan lukien millaista moderointia käytetään) näiden riskien valossa. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta valvoa, seurata tai moderoida mitään interaktiivista palvelua, jota tarjoamme sivustollamme, ja suljemme nimenomaisesti pois vastuumme kaikista menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat käyttäjän interaktiivisen palvelun käytöstä sisältöstandardiemme vastaisesti riippumatta siitä, onko palvelu moderoitu vai ei.

 

Alaikäisen interaktiivisten palveluidemme käyttö edellyttää hänen vanhempansa tai huoltajansa suostumusta. Neuvomme vanhempia, jotka sallivat lastensa käyttää interaktiivista palvelua, että on tärkeää, että he kommunikoivat lastensa kanssa turvallisuudestaan verkossa, koska moderointi ei ole idioottivarmaa. Mitä tahansa interaktiivista palvelua käyttäville alaikäisille olisi tiedotettava heihin mahdollisesti kohdistuvista riskeistä.

 

Kun moderoimme interaktiivista palvelua, tarjoamme sinulle yleensä keinon ottaa yhteyttä moderaattoriin, jos huolenaiheita tai vaikeuksia ilmenee.

 

Sisällön standardit

 

Näitä sisältöstandardeja sovelletaan kaikkeen materiaaliin, jonka lisäät sivustollemme ("Kontribuutio"), ja kaikkiin siihen liittyviin interaktiivisiin palveluihin.

 

Sinun on noudatettava seuraavien standardien henkeä ja kirjainta. Standardit koskevat minkä tahansa Kontribuution jokaista osaa sekä sen kokonaisuutta.

 

Päätämme oman harkintamme mukaan, rikkooko Kontribuutio sisältöstandardeja.

 

Lahjoitusten on oltava:

 

oltava täsmällisiä (jos niissä todetaan tosiasioita);

oltava aidosti pidettyjä (jos he ilmaisevat mielipiteensä); ja

noudattaa missä tahansa maassa, josta heidät on lähetetty, sovellettavaa lakia.

Kannanotot eivät saa:

 

sisältää materiaalia, joka loukkaa ketään henkilöä;

sisältää säädytöntä, loukkaavaa, vihamielistä tai yllyttävää materiaalia;

mainostaa avoimen seksuaalista materiaalia;

edistää väkivaltaa;

edistää rotuun, sukupuoleen, uskontoon, kansallisuuteen, vammaisuuteen, sukupuoliseen suuntautumiseen tai ikään perustuvaa syrjintää;

loukata kenenkään muun tekijänoikeutta, tietokantaoikeutta tai tavaramerkkiä;

todennäköisesti harhauttaa ketään henkilöä;

rikkoa kolmatta osapuolta kohtaan olevaa lakisääteistä velvoitetta, kuten sopimusvelvoitetta tai luottamusvelvollisuutta;

edistää laitonta toimintaa;

halveksia tuomioistuinta;

antaa vaikutelman, että Kontribuutio on peräisin meiltä, jos näin ei ole;

olla uhkaava, väärinkäyttää tai loukata toisen yksityisyyttä tai aiheuttaa ärsytystä, haittaa tai tarpeetonta ahdistusta;

todennäköisesti häiritä, järkyttää, nolata, hälyttää tai ärsyttää muita henkilöitä;

käyttää toisena henkilönä esiintymiseen tai henkilöllisyytesi tai yhteytesi vääristelyyn jonkun henkilön kanssa;

sisältää lausunnon, jonka tiedät tai uskot tai jolla on perusteltu syy uskoa, että siihen yleisöön kuuluva henkilö, jolle lausunto julkaistaan tai aiotaan julkaista, todennäköisesti ymmärtää sen suorana tai epäsuorana kannustimena tai muuna kannustimena terroritekojen tekemiseen, valmisteluun tai yllyttämiseen;

sisältää mainoksia tai edistää mitään palveluita tai verkkolinkkejä muille sivustoille;

antaa vaikutelman, että ne ovat peräisin meiltä, jos näin ei ole; tai

puolustaa, edistää tai avustaa mitään laitonta toimintaa, kuten (vain esimerkkinä) tekijänoikeusrikkomusta tai tietokoneen väärinkäyttöä.

Keskeyttäminen ja lopettaminen

 

Päätämme harkintamme mukaan, onko tätä hyväksyttävän käytön käytäntöä rikottu käyttäessäsi sivustoamme. Kun tätä käytäntöä on rikottu, voimme ryhtyä asianmukaisiksi katsomiimme toimiin.

 

Tämän hyväksyttävän käytön käytännön noudattamatta jättäminen rikkoo olennaisesti verkkosivuston käyttöehtoja, joiden perusteella sinulla on lupa käyttää sivustoamme, ja voi johtaa siihen, että ryhdymme kaikkiin tai mihin tahansa seuraavista toimista:

 

Sivustomme käyttöoikeuden välitön, väliaikainen tai pysyvä peruuttaminen;

minkä tahansa sivustollemme lataamasi Osallistumisen välitön, väliaikainen tai pysyvä poistaminen;

varoituksen antaminen sinulle;

oikeustoimet sinua vastaan kaikkien rikkomuksesta aiheutuneiden kulujen korvaamiseksi (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kohtuulliset hallinnolliset ja oikeudenkäyntikulut);

muut oikeustoimet sinua vastaan; tai

tällaisten tietojen paljastaminen lainvalvontaviranomaisille, jos kohtuudella katsomme sen tarpeelliseksi tai lain edellyttämällä tavalla.

Suljemme pois vastuun toimista, joihin on ryhdytty vastauksena tämän hyväksyttävän käytön käytännön rikkomuksiin. Tässä käytännössä kuvatut vastaukset eivät ole rajoitettuja, ja voimme ryhtyä muihin toimiin, joita kohtuudella pidämme sopivina.

 

Keskeyttäminen ja lopettaminen

 

Muutamme tätä käytäntöä ajoittain. Aina kun haluat käyttää sivustoamme, tarkista tämä käytäntö varmistaaksesi, että ymmärrät tuolloin sovellettavat ehdot. Tämä käytäntö päivitettiin viimeksi 4. toukokuuta 2021.