Hyvinvointi

Hyvinvointi on jokseenkin vaikea asia kuvailla, mutta se tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että terveytesi (fyysinen ja psyykkinen), ympäristösi, ihmissuhteesi ja tarkoituksesi ovat kaikki riittävän myönteisiä, jotta voit hyvin, olet terve ja onnellinen. Koska hyvinvointiin vaikuttavat niin monet tekijät, sen ylläpitäminen voi olla vaikeampaa kuin monet ymmärtävät. Ruokavaliosta huonoihin tapoihin, meillä on hoitoja, jotka auttavat sinua ylläpitämään hyvinvointiasi ja elämään parasta elämääsi.

Painonpudotus
On paljastunut, että lihavuus on toiseksi suurin ehkäistävissä oleva syövän aiheuttaja (tupakoinnin jälkeen), ja silti 63 prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan aikuisista on ylipainoisia.
Lopeta tupakointi
Savukkeiden tupakoinnin aiheuttamat terveyshaitat ovat hyvin tiedossa, ja silti lopettaminen voi olla hyvin vaikeaa, koska nikotiini aiheuttaa riippuvuutta.

Lääkkeet toimitettu seuraavana päivänä Eurooppalaiselta apteekilta

eumeds-illustration-1.svg
eumeds-illustration-2.png
eumeds-illustration-3.svg
  1. Valitse oikea hoito

    Tilaa tuotteet helposti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme - olitpa sitten lomamatkalla tai kotisohvalla.

  2. Suorita verkkokonsultaatio

    Nopeasti ja helposti hoituva verkkokonsultaatio on tärkeä osa prosessia ennen tuotteiden lähettämistä.

  3. Huomaamaton toimitus

    Teemme yhteistyötä yli 100 apteekin kanssa Euroopassa, jotka toimittavat ja lähettävät tuotteet sinulle huomaamattomassa pakkauksessa.

Lue lisää palvelustamme

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme