Painonpudotus

On paljastunut, että liikalihavuus on toiseksi suurin ehkäistävissä oleva syövän aiheuttaja (tupakoinnin jälkeen), ja silti 63 prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan aikuisista on ylipainoisia, mikä tekee meistä Länsi-Euroopan lihavimman kansakunnan. Johtuuko se sitten prosessoitujen elintarvikkeiden lisääntymisestä, kulttuurista, joka ei juurikaan edistä aktiivista elämää, tai koulutuksen puutteesta, näyttää siltä, että koko Yhdistyneen kuningaskunnan on yritettävä elää terveellisempää elämää.

Jos haluat laihtua, mutta pelkkä ruokavalio ja liikunta eivät ole toimineet, tarjoamme tehokkaita hoitoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan ja ylläpitämään terveen kehon.

Loading data

Lisätietoja

Mitä ovat laihdutustabletit Yhdistyneessä kuningaskunnassa? Tällä sivulla esittelemme ne, jotka ovat saatavilla reseptillä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Näihin tehokkaisiin laihdutustabletteihin kuuluvat Orlistat, Alli ja Xenical.

On olemassa pillereitä, joiden avulla ihmiset voivat keskimäärin laihtua enemmän kuin pelkällä laihduttamisella. Jotkut näistä pillereistä estävät rasvaa imeytymästä elimistöön. Voit ottaa näitä pillereitä yhdessä liikunta- ja ruokavaliorutiinisi kanssa tehostaaksesi laihtumistasi huomattavasti.

Orlistaatti on lääkitys, jota käytetään laihduttamiseen. Orlistaatti on Yhdistyneessä kuningaskunnassa reseptilääke. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Orlistat voi auttaa ihmisiä laihtumaan enemmän kuin pelkkä laihduttaminen. Laihdutuslääke on tarkoitettu ylipainoisille 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille, jotka noudattavat myös vähäkalorista ja vähärasvaista ruokavaliota. Sitä on 120 mg:n kapseleina, ja voit ostaa Orlistat Scandinavian Medsistä.

Xenical on Orlistaatin brändiversio. Kuten Orlistaatti, myös Xenical on reseptilääke ja sitä määrätään 120 mg:n pillereissä. Myös Xenical on Orlistaatin tavoin lääke, jota käytetään auttamaan ihmisiä laihtumaan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Xenical voi auttaa ihmisiä laihtumaan enemmän kuin pelkkä laihduttaminen. Laihdutuslääke on tarkoitettu ylipainoisille 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille, jotka noudattavat myös vähäkalorista ja vähärasvaista ruokavaliota. Voit ostaa Xenical-tabletteja osoitteesta Scandinavian Meds.

Alli on sama lääke kuin Orlistaatti ja Xenical, paitsi että sitä määrätään puolet pienemmällä annoksella (60 mg 120 mg:n sijaan). Koska Alli on pienempi tekee, sitä voi ostaa ilman reseptiä Isossa-Britanniassa. Toinen kätevä tapa ostaa Alli on Scandinavian Medsiltä, josta voimme toimittaa sen kotiovellesi. Scandinavian Medsillä on yön yli -toimitus useimpina viikonpäivinä. Alli on lääke, jota käytetään auttamaan ihmisiä laihtumaan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Alli voi auttaa ihmisiä laihtumaan enemmän kuin pelkkä laihduttaminen. Nämä laihdutuspillerit on tarkoitettu ylipainoisille 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille, jotka noudattavat myös vähäkalorista ja vähärasvaista ruokavaliota. Voit ostaa Alli Scandinavian Medsistä.

Painonpudotusta varten
LaihtumistabletitLaihtuminen
Laihtuminen tabletit UKLaihtuminen UK
Laihtumislääkkeet Iso-BritanniaAlli laihdutustabletit

Ylipainon luokittelu perustuu painoindeksiksi (BMI) kutsuttuun mittaukseen, joka lasketaan pituudesta ja painosta. Standardiasteikon (jota käytetään sekä miehillä että naisilla) mukaan terveellinen paino olisi BMI-pistemäärä välillä 18,5-24,9. Tämän alle jäävää painoa pidetään alipainona ja sen yläpuolella olevaa painoa ylipainona. Jos painoarvosi on 30 tai enemmän, sinua pidetään lihavana. Tämä asteikko tarjoaa kuitenkin melko yksiulotteisen lähestymistavan, ja on tärkeää ottaa huomioon myös muita tekijöitä, kuten se, missä ylipaino on.

Yleisesti sinun pitäisi pystyä sanomaan peiliin katsomalla, oletko ylipainoinen vai lihava, sekä siitä, kuinka helppoa tai vaikeaa liikunta, portaissa käveleminen ja vähän rasitusta vaativat arkiset tehtävät ovat. Kuitenkin myös "terveenä" tai "alipainoisena" pidetyt ihmiset voivat olla huonokuntoisia, joten kyse on mahdollisimman kattavan kuvan saamisesta.

Vaikka se, oletko ylipainoinen vai lihava, ei ole täysin mustavalkoinen asia treenatessasi, on tärkeää ylläpitää tervettä kehoa ja laihduttaa, jos lääkärisi mielestä et tällä hetkellä tee niin. Ylipaino voi aiheuttaa useita terveysongelmia, kuten tyypin 2 diabetesta, korkeaa verenpainetta, korkeaa kolesterolia, hengenahdistusta, rintakipuja ja lisääntynyttä hikoilua. Vakavammalla, pitkäaikaisella tasolla se voi myös aiheuttaa syöpää, sydänsairauksia ja aivohalvauksia. Eikä kyse ole pelkästään fyysisistä haitoista: lihavuus voi vaikuttaa itseluottamukseen ja itsetuntoon sekä johtaa masennukseen ja ahdistukseen.

Joskus painonnousu voi olla hyvin asteittaista, jolloin on vaikea määritellä tarkalleen, mikä sen aiheutti. Yleisesti ottaen lihavuus tai ylipaino johtuu siitä, että syö liikaa ja liikkuu liian vähän, mutta on olemassa lukemattomia osasyitä, jotka voivat johtaa henkilön lihomiseen.

Karppaus on hyvin yleinen lihavuuden syy, kun ihmiset syövät runsaasti sokeripitoisia ja rasvaisia ruokia ja tekevät niin uudelleen, kun sokerihumala loppuu. Kyse on myös siitä, kuinka usein ihmiset syövät, ja monet syövät pikemminkin siksi, että heillä on tylsää tai että ruokaa on tarjolla, kuin siksi, että heillä on oikeasti nälkä. Myös annoskoko on tärkeä; jotkut ihmiset huomaavat lihovansa jatkuvasti, vaikka he syövät terveellisiä ja tasapainoisia aterioita, mikä johtuu luultavasti siitä, että he syövät yksinkertaisesti liikaa.

Liikunnalla ja aktiivisuudella on myös suuri merkitys ylipainoon. Vaikka suositellaan vähintään tunnin liikuntaa päivässä, myös pienet tekijät, kuten portaiden käyttäminen hissin sijaan tai kävely lyhyiden matkojen ajamisen sijaan, voivat vaikuttaa asiaan. Koska niin monilla meistä on työ, joka edellyttää pitkää istumista, on entistäkin tärkeämpää harrastaa liikuntaa siellä, missä se on mahdollista.

Vaikka painonnousuun johtaa se, että syö liikaa eikä liiku tarpeeksi, syy siihen voi olla monimutkaisempi. Monet ihmiset yhdistävät ruoan tunteisiin, joten he ahmivat, kun ovat surullisia, stressaantuneita tai huolissaan. Tästä tulee eräänlainen riippuvuus, jota voi olla vaikea katkaista. Lihominen voi johtua myös tietyistä lääkkeistä ja hormoneista. Masennuslääkkeet ja ehkäisypillerit voivat molemmat aiheuttaa painonnousua, samoin kilpirauhasen vajaatoiminta.

Paljon ihmisiä saattaa väittää, että liikalihavuus kulkee heidän suvussaan, ja he saattavat olla jossain määrin oikeassa. Lihavien vanhempien lapsilla on taipumus tulla itsekin ylipainoisiksi, vaikka ei olekaan selvää, johtuuko tämä genetiikasta vai siitä, että perheessä todennäköisesti syödään samoja ruokia ja opetetaan samoja huonoja tapoja.

Painonpudotuksessa tärkeintä on saada ruokavalio hallintaan. Vaikka liikunta on tärkeää, eniten vaikutusta on sillä, mitä ruokaa laitat kehoosi. Pyri syömään päivittäin runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, syö proteiinipitoisia ruokia ja valitse kuitupitoisia hiilihydraatteja. Älä kiellä itseltäsi kaikkia herkkuja, mutta napostele hieman viisaammin; valitse sellaisia ruokia, joita voit syödä paljon, ilman että niissä on paljon kaloreita (kuten popcornia tai riisikakkuja).

Yritä laatia suunnitelma, joka on saavutettavissa, ja vältä sokerisia ja rasvaisia ruokia kotona, jotta kiusauksia on helpompi vastustaa. Muista myös, että joskus kun vatsasi viestittää haluavansa jotain, saatat olla janoinen, et nälkäinen. Valitse ennen kaikkea vettä tai sokeritonta hedelmämehua, jos haluat jotain muuta.

Tietysti laihduttaminen on myös liikuntaa, joten aloita ottamalla sekin osaksi rutiinia. Jo 20 minuutilla päivässä voi olla suuri merkitys, joten aloita pienestä, jotta et tunne oloasi ylivoimaiseksi ja putoa alta.

Jos painoindeksisi on yli 30 ja sinua pidetään lihavana, voit tukea laihdutustehtävääsi Scandinavian Medsin avulla. Tarjoamme tehokkaita tuloksia, ja varastoimme laihdutuspillereitä, jotka osoittautuvat hyödyllisemmiksi kuin pelkkä ruokavalio ja liikunta. Vaarallisen liikalihaville mahalaukkuleikkaus on myös vaihtoehto, mutta siihen liittyy riskejä, arpia ja kova hinta, joten sitä tulisi pitää pikemminkin viimeisenä keinona kuin pikaratkaisuna.

Painon pudottaminen ja terveen painoindeksin säilyttäminen voivat helpottaa hengitystä, parantaa itseluottamusta ja vähentää diabeteksen, syövän ja sydänongelmien riskiä. Se voi kuitenkin myös johtaa ihon roikkumiseen ja sappikiviin, joten on parempi laihduttaa turvallisella vauhdilla kuin pyrkiä välittömiin tuloksiin. Painonpudotuksen ja masennuksen välillä on myös havaittu yhteys, mikä voi johtua siitä, että ylipainoiset ihmiset käyttävät ahmimista peittääkseen muita ongelmia tai pitävät painonpudotusta avaimena onnellisuuteen (ja tuntevat siksi olonsa täyttymättömäksi, kun he saavuttavat sen). Sitoudu käsittelemään kaikkia tunne-elämän tai psykologisia ongelmia samaan aikaan kuin yrität laihduttaa.

Lääkkeet toimitettu seuraavana päivänä Eurooppalaiselta apteekilta

eumeds-illustration-1.svg
eumeds-illustration-2.png
eumeds-illustration-3.svg
  1. Valitse oikea hoito

    Tilaa tuotteet helposti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme - olitpa sitten lomamatkalla tai kotisohvalla.

  2. Suorita verkkokonsultaatio

    Nopeasti ja helposti hoituva verkkokonsultaatio on tärkeä osa prosessia ennen tuotteiden lähettämistä.

  3. Huomaamaton toimitus

    Teemme yhteistyötä yli 100 apteekin kanssa Euroopassa, jotka toimittavat ja lähettävät tuotteet sinulle huomaamattomassa pakkauksessa.

Lue lisää palvelustamme

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme