Krooniset sairaudet

Jotkin sairaudet ja vaivat voidaan helposti hoitaa kipulääkkeillä tai antibioottikuurilla, mutta toiset eivät ole aivan niin yksinkertaisia. Diabeteksen, astman ja aknen kaltaiset sairaudet vaativat asianmukaista hoitoa ja jatkuvaa hoitoa. Mikä tahansa sairaus sinua vaivaa, meillä on laaja valikoima tehokkaita hoitoja, jotka kattavat sekä perinnölliset että hankitut sairaudet. Verkkolääkäripalvelumme antaa sinut ystävällisten ja avuliaiden lääkemääräysten laatijoidemme käsiin, jotka varmistavat, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairauteesi.

Astma/COPD
Astma ja keuhkoahtaumatauti ovat pitkäaikaissairauksia, jotka ahtauttavat sairastuneen hengitysteitä ja vaikeuttavat hengittämistä.
Heinänuha/allergiat
Heinänuha on sairaus, johon sairastuu noin 1 viidestä ihmisestä ja joka johtuu siitepölyallergiasta.
Diabetes
Diabetes is a condition that affects your blood sugar levels and comes in two different forms; type 1 (genetic) and type 2 (linked to lifestyle).
Korkea kolesteroli
Kolesteroli on rasvainen aine, joka voi kertyä valtimoiden seinämiin, rajoittaa verenkiertoa ja lisätä vakavien sairauksien riskiä.
Inkontinenssi
Inkontinenssi on tila, joka tarkoittaa tahatonta tai tahatonta virtsaamista, joka usein aiheutuu liikunnasta, naurusta, aivastuksesta ja äkillisistä liikkeistä.
Akne
Akne on pitkäaikainen ihosairaus, joka johtuu siitä, että kuolleet ihosolut ja öljyt tukkivat karvatupet ja aiheuttavat läiskiä.
Kilpirauhasen vajaatoiminta
Kilpirauhasen vajaatoiminta on tila, jossa kilpirauhanen ei tuota riittävästi hormoneja.
Kihti
Kihti on niveltulehduksen muoto, joka vaikuttaa useimmiten isovarpaan niveliin.

Lääkkeet toimitettu seuraavana päivänä Eurooppalaiselta apteekilta

eumeds-illustration-1.svg
eumeds-illustration-2.png
eumeds-illustration-3.svg
  1. Valitse oikea hoito

    Tilaa tuotteet helposti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme - olitpa sitten lomamatkalla tai kotisohvalla.

  2. Suorita verkkokonsultaatio

    Nopeasti ja helposti hoituva verkkokonsultaatio on tärkeä osa prosessia ennen tuotteiden lähettämistä.

  3. Huomaamaton toimitus

    Teemme yhteistyötä yli 100 apteekin kanssa Euroopassa, jotka toimittavat ja lähettävät tuotteet sinulle huomaamattomassa pakkauksessa.

Lue lisää palvelustamme

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme