Matkustusterveys

Matkustaminen uusiin maihin lomamatkalla tai pidempiaikaisella tutkimusmatkalla voi olla jännittävää ja jännittävää, ja siitä voi saada monia uusia muistoja. Vieraat paikat voivat kuitenkin tuoda mukanaan myös terveysriskejä, jotka johtuvat huonosta hygieniatasosta, ilkivaltaisista hyönteisistä ja matkustamisesta suurissa korkeuksissa. Etsitpä sitten malarialääkitystä tai yksinkertaista hoitoa jet lagin poistamiseksi, Scandinavian Meds on valmiina varmistamaan, että seuraava seikkailusi on turvallinen, terve ja onnellinen.

Korkeuspahoinvointi
Korkeuspahoinvointi, joka tunnetaan myös nimellä vuoristotauti, ilmenee, kun noustaan liian nopeasti korkealle ja hapenpuute aiheuttaa pahoinvointia.
Malaria
Malaria on hengenvaarallinen sairaus, jota hyttyset kantavat tietyissä osissa maailmaa ja joka tarttuu hyttysen pureman välityksellä.

Lääkkeet toimitettu seuraavana päivänä Eurooppalaiselta apteekilta

eumeds-illustration-1.svg
eumeds-illustration-2.png
eumeds-illustration-3.svg
  1. Valitse oikea hoito

    Tilaa tuotteet helposti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme - olitpa sitten lomamatkalla tai kotisohvalla.

  2. Suorita verkkokonsultaatio

    Nopeasti ja helposti hoituva verkkokonsultaatio on tärkeä osa prosessia ennen tuotteiden lähettämistä.

  3. Huomaamaton toimitus

    Teemme yhteistyötä yli 100 apteekin kanssa Euroopassa, jotka toimittavat ja lähettävät tuotteet sinulle huomaamattomassa pakkauksessa.

Lue lisää palvelustamme

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme