Miesten terveys

Vaikka miehet kärsivät samanlaisesta määrästä sairauksia ja vaivoja kuin naiset, NHS:n luvut ovat osoittaneet, että he jättävät usein terveysoireet huomiotta ja välttelevät käyntiä yleislääkärin vastaanotolla; he käyvät keskimäärin vain puolet useammin kuin naiset.

Huomaamattomana ja luottamuksellisena palveluna Scandinavian Meds auttaa miehille suunnatuissa hoidoissa, joista voi olla vaikea puhua kasvotusten, kuten erektiohäiriöissä, joissa käytetään hoitoja, kuten Viagra, ennenaikainen siemensyöksy ja hiustenlähtö.

Erektiohäiriöt
Erektiohäiriö (ED), joka tunnetaan myös nimellä impotenssi, on kyvyttömyys saada ja ylläpitää erektiota.
Ennenaikainen siemensyöksy
Ennenaikainen siemensyöksy on tila, jossa mies ejakuloi liian aikaisin, usein hyvin vähäisestä stimulaatiosta, yhdynnän aikana.
Hiustenlähtö
Hiustenlähtö johtuu yleisimmin hiustenlähtötilasta, jota kutsutaan nimellä "hiustenlähtö", ja se vaikuttaa ensisijaisesti päänahan ylä- ja etuosaan.
Testosteroni
Testosterone is a hormone that aids the development of masculine characteristics, and low levels can lead to a number of symptoms.

Lääkkeet toimitettu seuraavana päivänä Eurooppalaiselta apteekilta

eumeds-illustration-1.svg
eumeds-illustration-2.png
eumeds-illustration-3.svg
  1. Valitse oikea hoito

    Tilaa tuotteet helposti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme - olitpa sitten lomamatkalla tai kotisohvalla.

  2. Suorita verkkokonsultaatio

    Nopeasti ja helposti hoituva verkkokonsultaatio on tärkeä osa prosessia ennen tuotteiden lähettämistä.

  3. Huomaamaton toimitus

    Teemme yhteistyötä yli 100 apteekin kanssa Euroopassa, jotka toimittavat ja lähettävät tuotteet sinulle huomaamattomassa pakkauksessa.

Lue lisää palvelustamme

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme