Ennenaikainen siemensyöksy

Varhainen siemensyöksy on tila, jossa mies ejakuloi liian aikaisin, usein hyvin vähäisen stimulaation jälkeen, yhdynnän aikana. Tälle ei ole määriteltyä aikarajaa, vaan se on oikeastaan yksittäisen miehen ja hänen kumppaninsa päätettävissä. Kyseessä on kuitenkin ongelma, joka voi johtaa epätyydyttävään seksiin ja turhautumiseen.

Tehokkaiden tulosten saavuttaminen ennenaikaisen siemensyöksyn hoitovalikoimamme avulla.

Loading data

Lisätietoja

Viivästynyt siemensyöksy määritellään siemensyöksyksi liian aikaisin yhdynnän aikana. Varsinaisesta ajankohdasta ei ole olemassa varsinaista määritelmää. Kyse ei ole siitä, että "nopeampi kuin X minuuttia on ennenaikainen siemensyöksy", vaan kyse on siitä, mikä tyydyttää miestä ja hänen kumppaniaan.

Miehen siemensyöksyyn kuluvan ajan vaihtelu ja ennenaikaisesta siemensyöksystä valittavien miesten määrä vaihtelee suuresti; yksi mies, jolla kestää 2 minuuttia, ei välttämättä näe tätä ongelmana, kun taas toinen mies, jolla kestää 5 minuuttia, saattaa valittaa kärsivänsä tästä vaivasta. Tämän vuoksi lääkäri ottaa yleensä huomioon emotionaaliset ja psykologiset vaikutukset mieheen eikä vain fyysisesti kuluvaa aikaa.

Se on yleinen ongelma, joka koskettaa useimpia miehiä jossakin vaiheessa heidän elämäänsä, mutta syyt ovat moninaisia eivätkä aina selkeitä. Yleisesti ottaen tila voidaan jakaa kahteen luokkaan; elinikäiseen ja hankittuun.

Elinikäinen ennenaikainen siemensyöksy tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että tila on ollut olemassa aina murrosiästä lähtien. Syynä ovat yleensä psykologiset tekijät, kuten lapsuuden seksuaalinen trauma tai kulttuuritausta, jossa seksiä pidetään häpeällisenä. Se voi olla myös seurausta siitä, että mies on ehdollistanut itsensä ejakuloimaan nopeasti nuorena välttääkseen kiinnijäämisen.

Hankittu ennenaikainen siemensyöksy tarkoittaa sitä, että mies on kehittänyt tilan jossain vaiheessa nuoruuden ja nykyhetken välillä. Fyysiset sairaudet, kuten korkea verenpaine ja diabetes, voivat vaikuttaa, samoin kuin vakavat sairaudet, jotka johtavat hermovaurioihin (kuten multippeliskleroosi). Kuten elinikäisen tilan kohdalla, myös tähän tyyppiin voivat vaikuttaa psykologiset seikat. Stressi ja masennus ovat yleisiä syitä, samoin kuin konfliktit ja ihmissuhdeongelmat.

Mahdollisesti yksi yleisimmistä syistä on kuitenkin liiallinen jännittäminen, suoritukseen liittyvä hermostuneisuus ja muut ahdistuksen muodot. Se on yleisempää alle 35-vuotiailla miehillä, mutta se vaikuttaa yleensä eniten niihin, jotka ovat tekemisissä uuden tilanteen kanssa; uusien ihmissuhteiden, uusien kokemusten tai uusien konfliktien kanssa.

Premature EjaculationPremature Ejaculation Pills UK
Buy PE PillsPremature Ejakulation Hoito Iso-Britannia
EMLA voidePriligy
Stud 100 pilleritPremature Ejakulaatio tabletit

Varhaisen siemensyöksyn hoito voi olla hyvin yksinkertaista ja tehokasta lääkityksellä, ja harkittavana on kaksi päävaihtoehtoa. Lääke, Priligy, on suosittu suun kautta otettava lääkitys, jota kiitetään sen tehokkuudesta tilan hoidossa. Se toimii muuttamalla serotoniiniksi kutsutun kemikaalin määrää aivoissa. Serotoniinitasojen nousu puolestaan viivästyttää siemensyöksyä.

Toinen lähestymistapa on ajankohtainen. Tämä tarkoittaa ennenaikaisen siemensyöksyn hoitamista peniksen kohdalla vähentämällä tuntemusta ja siten pidentämällä sen kestoa. Kondomien käyttö on hyvä tapa aloittaa, mutta EMLA-voiteen (paikallispuudute) käyttö on paljon tehokkaampaa. Kun voidetta levitetään penikseen (ja pyyhitään pois) ennen seksiä, se turruttaa peniksen tarpeeksi, jotta mies voi jatkaa pidempään. Sekä Priligy- että EMLA-voidetta voi ostaa turvallisesti Scandinavian Medsistä, ja lääkäripalvelu voi auttaa sinua tulkitsemaan, kumpi niistä olisi paras.

Tilan hoito riippuu pitkälti siitä, kummasta tyypistä kärsit (elinikäisestä vai hankitusta), joten on hyödyllistä yrittää tunnistaa, kummasta on kyse. Koska elinikäisen ennenaikaisen siemensyöksyn juuret ovat todennäköisemmin psykologiassa, voit kokeilla neuvontaa tai käyttäytymiskoulutusta jonkin suositellun lääkkeen lisäksi.

Lääkkeet toimitettu seuraavana päivänä Eurooppalaiselta apteekilta

eumeds-illustration-1.svg
eumeds-illustration-2.png
eumeds-illustration-3.svg
  1. Valitse oikea hoito

    Tilaa tuotteet helposti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme - olitpa sitten lomamatkalla tai kotisohvalla.

  2. Suorita verkkokonsultaatio

    Nopeasti ja helposti hoituva verkkokonsultaatio on tärkeä osa prosessia ennen tuotteiden lähettämistä.

  3. Huomaamaton toimitus

    Teemme yhteistyötä yli 100 apteekin kanssa Euroopassa, jotka toimittavat ja lähettävät tuotteet sinulle huomaamattomassa pakkauksessa.

Lue lisää palvelustamme

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme