Naisten terveys

Erikoistuneella naistentautien klinikallamme Scandinavian Medsissä on laaja valikoima hoitoja kaikkeen kuukautisiin, ehkäisyyn ja emättimen terveyteen liittyvään. Olivatpa mieltymyksesi mitkä tahansa, meillä on valikoima ehkäisypillereitä, hormonikorvaushoitoa (HRT), jälkiehkäisypillereitä sekä hoitoja sammas- ja muihin infektioihin.

Online-lääkäripalvelumme on luottamuksellinen ja luotettava, joten voit tilata kaiken tarvitsemasi turvallisesti ja huomaamattomasti.

.

Ehkäisypilleri
Naisten ehkäisypillerit, joita kutsutaan yleisesti "pillereiksi", ehkäisevät tehokkaasti raskautta, kun ne otetaan kerran päivässä.
Jälkiehkäisypilleri
Jälkiehkäisypilleri on hätäehkäisyvalmiste, joka otetaan suojaamattoman seksin jälkeen ei-toivottujen raskauksien ehkäisemiseksi.
Kuukautiset Myöhässä
Voit onnistuneesti siirtää kuukautisten alkamista, jotta ne sopisivat paremmin elämäntyyliisi ja jotta kuukautiset eivät aiheuttaisi sinulle haittaa.
Hormonikorvaushoito
Hormonikorvaushoitoa (HRT) käytetään täydentämään naisen hormoneja, jotka alkavat laskea vaihdevuosien lähestyessä.
Hirsutismi (hiusten poisto)
Naisten liiallinen karvoitus (lääketieteellisesti kasvojen hirsutismi) voi aiheuttaa psykologisia vaikutuksia, kuten itsetietoisuutta ja stressiä.
PCOS (polykystisten munasarjojen oireyhtymä)
PCOS (polykystisten munasarjojen oireyhtymä) on sairaus, joka vaikuttaa naisiin ja heidän hormonitasoihinsa ja saa heidät tuottamaan normaalia enemmän mieshormoneja.

Lääkkeet toimitettu seuraavana päivänä Eurooppalaiselta apteekilta

eumeds-illustration-1.svg
eumeds-illustration-2.png
eumeds-illustration-3.svg
  1. Valitse oikea hoito

    Tilaa tuotteet helposti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme - olitpa sitten lomamatkalla tai kotisohvalla.

  2. Suorita verkkokonsultaatio

    Nopeasti ja helposti hoituva verkkokonsultaatio on tärkeä osa prosessia ennen tuotteiden lähettämistä.

  3. Huomaamaton toimitus

    Teemme yhteistyötä yli 100 apteekin kanssa Euroopassa, jotka toimittavat ja lähettävät tuotteet sinulle huomaamattomassa pakkauksessa.

Lue lisää palvelustamme

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme