Jälkiehkäisypilleri

Jälkiehkäisypilleri on hätäehkäisyvalmiste, joka otetaan suojaamattoman seksin jälkeen ei-toivottujen raskauksien ehkäisemiseksi. Se voi olla erittäin hyödyllinen siinä tapauksessa, että tavallinen ehkäisyvälineesi pettää tai et ole käyttänyt sitä lainkaan. Kun nämä pillerit otetaan mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen, ne ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi, mutta ne voivat olla tehokkaita jopa 5 päivää jälkiehkäisyn jälkeen.

Loading data

Lisätietoja

Jälkiehkäisypilleri on ehkäisyväline, joka on saanut nimensä sen ottamisajankohdan perusteella ja joka on suunniteltu käytettäväksi vain hätätilanteessa. Tämä voi johtua siitä, että tavanomainen ehkäisyvälineesi ei toimi (esimerkiksi kondomi rikkoutuu) tai ehkä et vain ole käyttänyt mitään, mutta näissä tilanteissa aamun jälkiehkäisypilleri voidaan ottaa raskauden estämiseksi.

Tämä hätäehkäisyvalmiste sisältää naishormonia, levonorgestreelia, joka vaikuttaa ovulaation viivästyttämiseen kahdella eri tavalla. Ensinnäkin se estää munasarjasi vapauttamasta munasolua, mikä tarkoittaa, ettei sisälläsi olevilla siittiöillä ole mitään hedelmöittävää. Hieman myöhemmin otettuna se vaikuttaa siten, että se muuttaa kohtua niin, että jos munasolu on jo hedelmöittynyt, se ei pääse uppoamaan kohdun limakalvoon. Näillä kahdella eri tavalla toimimalla aamunjälkeinen pilleri onnistuu toimimaan jopa 5 päivää suojaamattoman seksin jälkeen.

On tärkeää muistaa, että tällainen ehkäisy on tarkoitettu vain hätätapauksiin, eikä siihen pidä turvautua säännöllisesti. Jos huomaat tarvitsevasi aamun jälkiehkäisypillereitä melko usein, sinun kannattaa harkita säännöllisten ehkäisyvälineiden, kuten pillerin, valikoimaa tai vaihtoehtoja.

Aamun jälkiehkäisypilleri on myös hyvin erilainen kuin aborttipilleri; se estää vain raskaaksi tulemisen, se ei toimi, jos olet jo raskaana. Jos olet raskaana, sinun on otettava yhteyttä lääkäriin selvittääksesi vaihtoehtosi.

Aamun jälkipilleriOsta aamun jälkipilleri
Aamun jälkipilleri Iso-BritanniaOsta. Ellaone
Ellaone pilleritEllaone tabletit
Ostaa Ellaone tabletitEllaone Iso-Britannia

Aamunjälkeisen e-pillerin käyttämisessä hätätilanteessa on useita hyviä puolia, joista ensimmäinen on sen helppokäyttöisyys. Se vaatii vain yhden käyttökerran, joka otetaan suun kautta, ja se voidaan tehdä enintään 5 päivää suojaamattoman seksin jälkeen. Toinen on sen tehokkuus. Aamupillerin onnistumisprosentti on todistetusti 95-98 %, joten siihen voi luottaa, kun muu ehkäisy on epäonnistunut.

Vaikka raskaudelta on parempi suojautua ensisijaisesti (ennaltaehkäisevällä ehkäisyllä), aamupilleri tarjoaa turvallisen ja yksinkertaisen vaihtoehdon naisille, jotka eivät halua tulla raskaaksi. Ilman sitä naiset joutuisivat harkitsemaan raskaudenkeskeytystä, joka voi vaatia veronsa fyysisesti ja henkisesti, joten aamunjälkeinen pilleri auttaa naisia välttämään tämän kokonaan.

Toinen syy aamunjälkeisen pillerin hyödyllisyyteen on se, että sitä on helppo saada. Scandinavian Medsillä on varastossa kaksi eri vaihtoehtoa, jotka kumpikin voidaan tilata turvallisesti ja nopeasti verkkolääkäripalvelumme avulla. Levonelle on yksi vaihtoehto, ja se voi toimia jopa 72 tuntia suojaamattoman seksin jälkeen, kun taas ellaOne voidaan ottaa jopa 5 päivää sen jälkeen.

Lääkkeet toimitettu seuraavana päivänä Eurooppalaiselta apteekilta

eumeds-illustration-1.svg
eumeds-illustration-2.png
eumeds-illustration-3.svg
  1. Valitse oikea hoito

    Tilaa tuotteet helposti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme - olitpa sitten lomamatkalla tai kotisohvalla.

  2. Suorita verkkokonsultaatio

    Nopeasti ja helposti hoituva verkkokonsultaatio on tärkeä osa prosessia ennen tuotteiden lähettämistä.

  3. Huomaamaton toimitus

    Teemme yhteistyötä yli 100 apteekin kanssa Euroopassa, jotka toimittavat ja lähettävät tuotteet sinulle huomaamattomassa pakkauksessa.

Lue lisää palvelustamme

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme