Kuukautiset Myöhässä

On usein tilanteita, joissa nainen voi haluta lykätä kuukautisiaan, esimerkiksi kun hänellä on tulossa loma tai erityinen tapahtuma. Käyttämällä tehokasta hoitoamme voit menestyksekkäästi viivästyttää kuukautisten alkamista, jotta ne sopisivat paremmin elämäntyyliisi ja jotta kuukautiset eivät aiheuttaisi sinulle haittaa.

Sinun tulisi aloittaa Norethisterone-valmisteen ottaminen 3 päivää ennen kuin odotat kuukautisten alkavan, jotta näkisit positiivisia tuloksia.

Loading data

Lisätietoja

Kuukautisten viivytystabletit ovat kuukautisten viivytysmenetelmä. Se on keino estää kuukautisten syntyminen. Normaalisti naisella alkavat kuukautiset 30 päivän kuluessa siitä, kun kuukautiset viimeksi alkoivat. Käyttämällä kuukautisten viivytystabletteja voit pidentää kuukautisten alkamisaikaa vielä 17 päivää. Kuukautisia viivästyttävän pillerin nimi on noretisteroni.

Tabletit kuukautisten viivästyttämiseenKuukautisten viivästyspilleri
Kuukautisten viivästyminenKuukautisten viivästyminen
Kuukautisten viivästyminenKuukautisteni viivästyminen

Kuukautisten viivytystabletit, joita kutsutaan myös nimellä noretisteroni, ovat lääkitys, joka voi auttaa viivästyttämään kuukautisia. Näin viivytät kuukautisia. Aloita ensin pillerin ottaminen noin kolme päivää ennen kuukautisten odotettua alkamista. Jatka sitten pillerin ottamista kolme kertaa päivässä, kunnes haluat kuukautisten jatkuvan. Lopeta lopuksi Norethisterone-valmisteen ottaminen, ja sinun pitäisi odottaa kuukautisten alkavan kolmen päivän kuluessa.

Sinun tulisi ottaa Norethisteronea kolme päivää ennen kuin luulet kuukautisten alkavan. Sen jälkeen voit jatkaa Norethisteronea enintään 20 päivän ajan. Tämän pitäisi mahdollistaa kuukautisten viivästyminen 17 päivällä. Sinun ei tarvitse ottaa Norethisterone-tabletteja 17 päivän ajan, vaan voit lopettaa sen milloin tahansa. Kuukautisesi alkavat uudelleen kolmen päivän kuluessa kuukautisten viivytystablettien lopettamisesta.

Menetyksen pysäyttävän tabletin nimi on noretisteroni. Voit ostaa Norethisteronea täältä Scandinavian Medsistä. Meillä on Norethisteronen yön yli -toimitus useimpina viikon öinä. Näet kassalla, milloin Norethisterone-tablettiesi pitäisi suunnilleen saapua.

Kyllä, Norethisterone muuttaa kiertosi päivämäärää. Ottamalla Norethisteronea kuukautisesi viivästyvät jopa 17 päivää riippuen siitä, kuinka kauan otat sitä. Kun lopetat noretisteronin käytön, kuukautisesi alkavat noin kolmen päivän kuluessa. Päivä, jolloin kuukautiset alkavat uudelleen, on uusi kiertopäivämääräsi. Voit odottaa uusia kuukautisia noin 30 päivän kuluttua kuukautisten alkamisesta, olettaen, että kuukautiset eivät viivästy uudelleen.

Noretisteroni on erityinen kuukautisten viivytyslääke, joka sisältää progestogeenityyppisiä hormoneja. Kun sinulla on ovulaatio, munasolu vapautuu munanjohtimista ja elimistösi alkaa tuottaa estrogeenia ja progestrogeenia raskauden valmistelemiseksi. Jos munasolu ei hedelmöity, hormonitasosi laskevat jälleen ja kohdun limakalvo alkaa hajota. Tämä kohdun limakalvo on se, mitä koemme kuukautisina, ja sen viivästyttäminen tarkoittaa, että meidän on pidettävä hormonitasomme laskussa.

Noretisteroni toimittaa elimistöösi ylimääräisiä hormoneja, jotka sekoittavat normaalia kiertoasi, mikä tarkoittaa, että kuukautiset alkavat vasta, kun ylimääräiset hormonit ovat hävinneet; eli muutama päivä sen jälkeen, kun lopetat tablettien ottamisen.

Muun kuin ilmeisen ja tarkoituksenmukaisimman, eli kuukautisten viivästymisen silloin, kun kuukautisten saaminen olisi muuten hankalaa, Norethisterone -valmisteen ottamisella voi olla useita muitakin hyötyjä. Se voi paitsi muuttaa kuukautisten alkamisajankohtaa, myös tehdä vuodosta kevyempää ja kuukautisista vähemmän kivuliaita. Lisähormonit voivat myös auttaa vähentämään kuukautisia edeltävien oireiden määrää ja vakavuutta, kuten mielialan vaihteluita, turvotusta tai vatsakipuja, päänsärkyä tai muutoksia ihossasi tai hiuksissasi.

Norethisterone on suosittu kuukautisten viivytyslääke, jota myymme täällä Scandinavian Medsillä. Voit ostaa Norethisteronea yllä olevan linkin kautta. Norethisterone voi viivästyttää kuukautisia jopa kolmella viikolla.

Tämän lääkkeen etuihin kuuluu myös se, että se on täysin turvallinen, ja voit käyttää sitä kuukautisten viivästyttämiseen jopa kahdella viikolla. Mikään ei viittaa siihen, että kuukautisesi olisivat voimakkaammat, kun ne saapuvat, ja itse asiassa oireet voivat usein olla normaalia kevyemmät. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että säännöllinen kiertosi sotkeutuu, sillä kehosi korjaa itseään noin viikolla joka kuukausi viivästyneiden kuukautisten jälkeen, kunnes palaat takaisin tavalliseen aikatauluun.

Se on syytä

Lääkkeet toimitettu seuraavana päivänä Eurooppalaiselta apteekilta

eumeds-illustration-1.svg
eumeds-illustration-2.png
eumeds-illustration-3.svg
  1. Valitse oikea hoito

    Tilaa tuotteet helposti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme - olitpa sitten lomamatkalla tai kotisohvalla.

  2. Suorita verkkokonsultaatio

    Nopeasti ja helposti hoituva verkkokonsultaatio on tärkeä osa prosessia ennen tuotteiden lähettämistä.

  3. Huomaamaton toimitus

    Teemme yhteistyötä yli 100 apteekin kanssa Euroopassa, jotka toimittavat ja lähettävät tuotteet sinulle huomaamattomassa pakkauksessa.

Lue lisää palvelustamme

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme