Priligy

Kuvat ovat ainoastaan havainnollistavia

Priligy on reseptilääkkeen dapoksetiinin tuotenimi. Sitä määrätään auttamaan hallitsemaan seksuaaliterveyden tilaa ennenaikaista siemensyöksyä (sekä lyhytaikaista että elinikäistä PE) ja sitä otetaan 1-3 tuntia ennen seksuaalista aktiviteettia. Onnistunut ennenaikaisen siemensyöksyn hoito voi auttaa parantamaan PE:stä kärsivän potilaan seksuaalista suhdetta. Yleisimmät sivuvaikutukset ovat huimaus tai pyörtymisen tunne.

 • Tehokas hoito migreeniin
 • Hoitaa päänsärkyä ja muita oireita
 • Supistaa verisuonia kivun estämiseksi
 • Aito lääkitys
 • Toimitetaan EU:n apteekeista
Varastossa
Paras myyjä
Huomaamattomat pakkaukset
Reseptin kirjoittaminen sisältyy hintaan
Nopea ja helppo
79.99 € 
Sinun on vastattava muutamaan kysymykseen terveydentilastasi ennen tämän tuotteen ostamista.

Priligy ennenaikaiseen siemensyöksyyn

 • Priligy sisältää vaikuttavana aineena dapoksetiinia
 • Priligy-pillereitä määrätään ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon viivästyneen siemensyöksyn helpottamiseksi
 • Priligy on seksilääke, jota käytetään vain ennen yhdyntää; se ei ole säännöllinen lääkitys
 • Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat huimaus, pyörtymisen tunne ja pahoinvointi
 • On tärkeää lukea potilasohje kokonaisvaltaisen luettelon sivuvaikutuksista ja varotoimista.

Lisätietoja reseptilääkkeestä PE: lle löytyy Priligy-potilasohjeesta.

Katso alla oleva video saadaksesi yksinkertaisen yleiskuvan Priligystä, mukaan lukien sen käyttötarkoitus, annokset, sivuvaikutukset ja varotoimet:

Dapoksetiini

Ennenaikainen siemensyöksy on seksuaalisen toimintahäiriön muoto, jota käytetään kuvaamaan miehen orgasmi, joka tapahtuu nopeammin kuin hän tai hänen kumppaninsa haluaisi seksuaalisen yhdynnän aikana. Toisinaan ennenaikainen siemensyöksy seksuaalisen toiminnan aikana voi liittyä stressiin tai ahdistukseen ja saattaa ratkaista itsestään. Toisissa tapauksissa miehet saattavat tarvita hoitoa dapoksetiinilla. Priligy on suunniteltu pidentämään siemensyöksyn kestoa.

Priligy (dapoksetiini) on selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä (SSRI) -lääke, joka vaikuttaa PE-potilaan serotoniinipitoisuuksiin. Dapoksetiinihoito aiheuttaa viivästyneen vasteen niillä aivojen alueilla, jotka aiheuttavat siemensyöksyn seksuaalisen toiminnan aikana, mikä tarkoittaa, että orgasmin saavuttaminen kestää kauemmin, lisäämällä serotoniinitasoa kehossa (Kendirci et al, 2007).

Koska Priligy toimii nopeasti, sitä tulisi ottaa 1-3 tuntia ennen odotettua yhdyntää. Sitä ei tarvitse ottaa joka päivä.

Priligy-tabletit

Priligy on tabletti. Sen tulisi niellä kokonaisena, koska tämä auttaa välttämään kitkerän maun. Priligyn ottaminen täyden vesilasin kanssa voi auttaa minimoimaan sivuvaikutuksia. Voit ottaa Priligyn ruuan kanssa tai ilman.

Priligy 30 mg / 60 mg

Priligy-tabletit ovat saatavilla kahdessa vahvuudessa, 30 mg ja 60 mg.

Miesten tulisi aluksi ottaa 30 mg annos. Jos tämä annos ei ole riittävä, eikä vakavia sivuvaikutuksia ilmene, annosta voidaan lisätä 60 mg: aan tarvittaessa. Annoksen lisääminen voi kuitenkin lisätä sivuvaikutusten riskiä.

Vain yksi Priligy-tabletti voidaan ottaa 24 tunnin aikana.

Priligyn sivuvaikutukset

Kuten kaikki lääkkeet, Priligyllä voi olla joitain sivuvaikutuksia, jotka voivat vaikuttaa yleiseen terveyteen. Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat:

 • Huimaus tai pyörtymisen tunne
 • Pahoinvointi
 • Päänsärky.

Kun otat Priligyä, täyden vesilasin juominen voi auttaa minimoimaan sivuvaikutuksia. Jos ne kuitenkin jatkuvat tai muuttuvat hankaliksi, sinun tulisi ottaa yhteyttä lääkäriisi lisäohjeita varten.

Huimaustunteiden ja/tai pyörtymisen tunne on todennäköisempää, jos käytät alfa-salpaajalääkkeitä korkeaan verenpaineeseen tai laajentuneeseen eturauhaseen (InformedHealth.org (2018)). Jos koet huimausta tai pyörrytystä, sinun ei tule ajaa tai käyttää koneita, kunnes tämä sivuvaikutus häviää.

Vakavia allergisia reaktioita tapahtuu hyvin harvoin. Jos sinulla on vakava allerginen reaktio (anafylaksia), mukaan lukien hengenahdistus, huulten turvotus tai kielen turvotus, soita heti hätänumeroon 112.

Priligy ei välttämättä sovi kaikille. Sinun tulisi kertoa lääkärillesi, jos:

 • Sinulla on sydänsairaus kuten sydämen vajaatoiminta
 • Sydänongelmia, kuten iskeeminen sydänsairaus (aiempi sydänkohtaus tai angina)
 • Kärsit pyörtymisalttiudesta
 • Sinulla on sydänläpän sairaus
 • Sinulla on epänormaali sydämen rytmi
 • Sinulla on verenvuoto- tai hyytymishäiriö
 • Sinulla on epilepsia
 • Sinulla on glaukooma
 • Sinulla on munuaisongelmia / munuaissairaus
 • Sinulla on maksasairaus
 • Sinulla on historia mielenterveysongelmista, kuten kaksisuuntainen mielialahäiriö, maanisuus, vakavat mielialan vaihtelut tai vaikea masennus
 • Sinulla on ollut allerginen reaktio lääkkeelle aiemmin.

Lääkärisi voi sitten arvioida, onko Priligy sopiva lääke sinulle.

Tiettyjen lääkkeiden käyttö yhdessä Priligyn kanssa voi aiheuttaa yhteisvaikutuksia. Sinulle saattaa ilmoitetaan, että Priligy ei sovi sinulle, jos käytät jo seuraavia lääkkeitä:

 • Lääkkeitä erektiohäiriöön
 • MAOI (monoamiinioksidaasin estäjät) ja muut masennuslääkkeet
 • Lääkitystä skitsofrenian tai muiden psykiatristen häiriöiden hoitoon
 • Tramadoli
 • Triptaanit migreeniin
 • Linezolid
 • Litium
 • Johanneksen yrtti (Hypericum perforatum).

Priligyä ei tulisi käyttää yhdessä alkoholin tai huumeiden kanssa.

Priligy Usein Kysytyt Kysymykset (FAQ)

Ei suositella ottamaan Priligyä samanaikaisesti erektiohäiriölääkkeiden kanssa (mukaan lukien PDE5-estäjät kuten sildenafiili), koska erektiohäiriölääke voi aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten matala verenpaine. Sydänsairauksista kärsivien potilaiden tulisi käyttää kaikkia erektiohäiriölääkkeitä (kuten PDE5-estäjää) varoen (Waller et al, 2018). Tuken et al (2019) havaitsi, että päänsärky, sydämentykytys ja punoitus olivat yleisiä haittavaikutuksia dapoksetiini/sildenafiili-yhdistelmähoidossa aikuisten miesten ennenaikaisen siemensyöksyn ja samanaikaisen erektiohäiriön hoitoon. Sinun tulisi aina kysyä neuvoa lääkäriltäsi, terveydenhuollon ammattilaiselta tai apteekista ennen Priligyn (Dapoksetiinin) käytön aloittamista, riippumatta siitä, kärsitkö mistään kroonisista sairauksista, varmistaaksesi, että se on turvallisin ja sopivin ennenaikaisen siemensyöksyn (PE) hoito sinulle - he tarkistavat verenpaineesi ja pulssisi istuessaan ja noustessaan ennen Priligyn määräämistä, välttääkseen mahdolliset ortostaattisen hypotension aiheuttamat ongelmat (Kowey et al, 2011).

Vaikka Priligy (Dapoksetiini) on tehokas suun kautta otettava tablettimuotoinen ennenaikaisen siemensyöksyn hoito (McMahon, 2011; McMahon, 2012; Du et al, 2019; Liu et al, 2022), toinen tehokas vaihtoehtoinen PE-hoito on EMLA-voide, joka on saatavilla paikallisesti käytettävänä voiteena ja sisältää lidokaiini/prilokaiini-yhdistelmän (Atikeler et al, 2002).

Dapoksetiini (Priligyn vaikuttava aine) on yhdistetty vasovagaaliseen synkopeeseen (neurokardiogeeninen), vaikka muuta haitallista sydän- ja verisuonivaikutusta ei havaittu samassa tutkimuksessa Kowey et al. (2011).

Kyllä, dapoksetiinihoidon jälkeen potilaat ovat raportoineet erilaisia parannuksia, kuten merkittävästi vähentyneitä ihmissuhdeongelmia, paremman kontrollin siemensyöksyyn ja kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä seksuaaliseen kanssakäymiseen (McCarty & Dinsmore, 2012; Kaufman et al., 2008).

Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että SSRI-lääkkeiden, kuten dapoksetiinin, käyttäjät saattavat lopulta lopettaa sen käytön. Esimerkiksi McMahon (2011) havaitsi, että 30% potilaista (miestä, joilla oli elinikäinen ennenaikainen siemensyöksy) lopetti lopulta hoidon. Samoin ennenaikaisen siemensyöksyn potilaat saattavat lopettaa dapoksetiinin käytön sen kustannusten ja lääkkeestä riippuvuuden vuoksi riittävän seksuaalisen toiminnan varmistamiseksi (Park et al., 2017).

On olemassa luonnollisia tekniikoita, kuten viikottaisen orgasmitiheyden kaksinkertaistaminen (DerSarkissian, C., 2022), jotka voivat auttaa ennenaikaisen siemensyöksyn hoidossa luonnollisesti. Jos nämä eivät ole tehokkaita, voit keskustella lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa nähdäksesi, olisiko reseptilääke, kuten Priligy (dapoksetiini), sopiva tarpeisiisi.

Jokaisella ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivällä potilaalla on yksilöllinen kokemus ottaessaan Priligyä hoitona.

Priligy Arvostelut

Monet käyttäjät ovat antaneet arvostelun Priligystä, ja tutkijat ovat tutkineet aktiivisen aineen dapoksetiinin tehokkuutta. Tutustu Mid-Day.com:hin ja Nice.org.uk:hin sekä McCarty & Dinsmoren (2012) tutkimukseen dapoksetiinin tehokkuudesta ennenaikaisen siemensyöksyn (PE) hoidossa.

Osta Priligy

Osta Dapoksetiini

Voit ostaa Priligyä turvallisesti verkosta täältä Scandinavian Medsiltä. Ostoprosessimme ohjaa sinut tarvittavan reseptin hankkimiseen ja tilauksesi vastaanottamiseen verkossa sijaitsevalta apteekilta Isossa-Britanniassa.

Koska Priligy (Dapoksetiini) ei välttämättä sovi kaikille, suoritamme kanssasi Konsultaation, mukaan lukien terveyskysely. Tämä varmistaa, että lääkitys sopii sinulle.

Pätevä määrääjä tarkistaa nykyiset lääkkeesi, mukaan lukien kaikki rohdosvalmisteet tai ravintolisät, varmistaakseen, ettei Priligy vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Kun se on määrätty, Priligy tilataan puolestasi sähköisen reseptin kautta. Priligy toimitetaan sitten kätevästi yhdestä yhteistyökumppaniemme apteekeista. Mikäli tarvitset apua, asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään.

Priligy Amazon

Tällä hetkellä Priligyä ei ole saatavilla Amazonissa. Voit kuitenkin ostaa Priligy 30 mg:n tai Priligy 60 mg:n tabletteja Scandinavian Medsiltä. Jos haluat ostaa suuremman määrän Priligy-tabletteja, voit hyötyä lisäsäästöistä Scandinavian Medsillä.

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme