Propecia (Propecia)

Kuvat ovat ainoastaan havainnollistavia

Propecia on lääkemuoto, joka tunnetaan nimellä 5-alfa-reduktaasin estäjä. Propeciaa käytetään miestyyppisen kaljuuntumisen hoitoon. Se estää entsyymin 5-alfa-reduktaasin muodostaman dihydrotestosteronin (DHT) synteesin. DHT häiritsee hiusten kasvusykliä ja johtaa heikompiin hiusfollikkeleihin, jotka irtoavat helpommin.
 • Sisältää finasteridia
 • Vähentää hiustenlähtöä
 • Rohkaisee uutta kasvua
 • Kaikki lääkkeet on hankittu Yhdistyneestä kuningaskunnasta
 • Aito lääkitys
 • Toimitetaan EU:n apteekeista
Varastossa
Huomaamattomat pakkaukset
Reseptin kirjoittaminen sisältyy hintaan
Nopea ja helppo
97.95 € 
Sinun on vastattava muutamaan kysymykseen terveydentilastasi ennen tämän tuotteen ostamista.

Propecia on miesten kaljuuntumisen hoitoon tarkoitettu lääke, joka kuuluu 5-alfa-reduktaasin estäjien ryhmään. Propecia estää entsyymin 5-alfa-reduktaasin tuottaman dihydrotestosteronin (DHT) muodostumisen. DHT häiritsee hiusten kasvusykliä ja johtaa heikompiin hiustuppeihin, jotka irtoavat helpommin.

DHT:lla on suuri rooli miesten kaljuuntumisessa. Propecia tai sen geneerinen nimi Finasteridi voi edistää terveiden hiusten kasvua miehillä, joilla on lievästä kohtalaiseen perinnölliseen miesten kaljuuntumiseen. Propecia alkaa yleensä vaikuttaa kolmen kuukauden kuluessa hoidon aloittamisesta, ja sen tehokkuus voi vaihdella miehittäin.

Propecia estää tehokkaasti hiustenlähtöä ja voi myös edistää uusien hiusten kasvua. Kuitenkin yleensä kaikkia menetettyjä hiuksia ei ole mahdollista saada takaisin. Propecian avulla kasvatetut uudet hiukset pysyvät noin vuoden ajan lääkkeen käytön lopettamisen jälkeen.

Propecia on tehokas lääke miesten kaljuuntumisen estämiseen, koska se pystyy erityisesti estämään 5-alfa-reduktaasin toimintaa. Tämä entsyymi muuntaa testosteronin tehokkaammaksi androgeeniksi, dihydrotestosteroniksi (DHT). Tämä voi pahentaa miesten kaljuuntumisen oireita.

Propecialla on 1 mg annos finasteridia. Tämä pystyy tehokkaasti alentamaan DHT-tasoja päänahassa jopa 60 %, kun sitä otetaan päivittäin. DHT:lla on suuri rooli hiustuppejen kutistumisessa tai heikentymisessä. Tämä johtaa lopulta kaljuuntumiseen. 60 %:n DHT-tason alentaminen on osoitettu pysäyttävän hiustenlähtöä 86 %:lla miehistä Propecian kliinisissä tutkimuksissa. 65 %:lla tutkimukseen osallistuneista oli myös merkittävä hiusten kasvun lisääntyminen.

DHT-tason alentaminen on ainoa todistettu tapa puuttua hiustenlähtöprosessiin. Propeciaa ja Finasteridia suositellaan ensisijaiseksi hoitomuodoksi miehille, jotka tarvitsevat miesten kaljuuntumisen hoitoa.

Propecian käytön pääasiallinen etu on sen todistettu vaikutus miesten kaljuuntumisen etenemisen pysäyttämisessä. Toinen merkittävä etu on merkittävä hiusten kasvu suurimmalla osalla miehistä, jotka käyttävät sitä.

Propecia-tabletit

Suositeltu annos Propeciaa on 1 mg päivittäin samaan aikaan joka päivä. Propeciaa voi ottaa ruoan kanssa tai ilman, tärkeintä on, että se otetaan säännöllisesti, jotta sillä olisi merkittävä vaikutus.

Jos lääkärisi on suositellut sinulle eri annosta, se johtuu todennäköisesti kehon painosta tai muista mahdollisista lääketieteellisistä tiloista. On tärkeää, ettet muuta Propecian käyttötapaa ilman lääkärin kuulemista.

Sinun tulisi ottaa lääke juuri niin kuin lääkäri on määrännyt. Jos unohdat annoksen, ohita unohtunut annos ja jatka säännöllistä aikataulua. Varmista, ettet ota kaksinkertaista annosta, jos unohdat yhden annoksen.

Älä hävitä tätä lääkettä viemäriin tai kotitalousjätteisiin. Jos haluat lisätietoja siitä, miten lääke hävitetään sen vanhentumisen tai tarpeettomuuden jälkeen, ota yhteyttä apteekkiin.

Propecia 1 mg

Tavallinen annos Propeciaa on yksi tabletti päivittäin suunnilleen samaan aikaan joka päivä. Älä ota enempää kuin yksi tabletti 24 tunnin aikana, ellei lääkäri ole erikseen neuvonut niin tekemään.

Eri lääkkeet vaikuttavat yksilöihin eri tavoin. Kaikki Propeciaa käyttävät eivät koe mahdollisia sivuvaikutuksia, ja jotkut voivat kokea erilaisia sivuvaikutuksia kuin toiset.

Seuraavat ovat yleisimmät Propecian sivuvaikutukset:

 • Siemennesteen määrän väheneminen
 • Erektiohäiriöt
 • Seksuaalisen halun väheneminen

Useimmat Propecian sivuvaikutukset ovat harvinaisia. Kuitenkin ne voivat johtaa vakavampiin ongelmiin. Sinun tulee hakeutua lääkärin hoitoon tai konsultoida lääkäriäsi, jos koet seuraavia:

 • Rintojen arkuus, kyhmyt, suureneminen tai nännin erite
 • Kipu kiveksissä

Sinun tulee lopettaa Propecian käyttö kokonaan ja hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos koet seuraavia sivuvaikutuksia:

 • Allergiaoireet, kuten ihottuma, kutina ja huulten, kielen, kurkun tai kasvojen turvotus.

Propeciaa ei tule ottaa, jos mies on allerginen finasteridille tai sen muille aineosille. On tärkeää huomata, että Propeciaa ei myöskään tule ottaa lapsilla tai naisilla.

Ennen Propecian käyttöä kerro lääkärillesi kaikista lääketieteellisistä tiloista ja allergioista, joita sinulla saattaa olla.

Miehillä on raportoitu rintasyöpää pienen määrän finasteridia käyttävien joukossa. On tuntematonta, voiko finasteridi aiheuttaa rintasyöpää, mutta sitä ei voida sulkea pois. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi, jos huomaat rintakipua tai suurenemista, kyhmyjä tai nännin eritettä.

Eturauhassyöpä voi myös liittyä finasteridiin. Harvinaisen korkealaatuisen eturauhassyövän kehittymisen riski voi olla hieman suurempi. Propecia ei ole hyväksytty hoito eturauhassyöpään.

Propeciaa tulee myös käyttää varoen, jos sinulla on heikentynyt maksan toiminta. Jos kuulut tähän ryhmään, sinun tulee ottaa yhteyttä lääkäriisi keskustellaksesi siitä, miten Propecia voi vaikuttaa lääketieteelliseen tilaasi.

Propecia imeytyy myös raskaana olevan naisen elimistöön. Jos raskaana oleva nainen ottaa lääkettä, se voi aiheuttaa epämuodostumia syntymättömän poikalapsen sukuelimissä. Murskatut tai murtuneet Propecia-tabletit eivät saa joutua kosketuksiin raskaana olevien naisten kanssa, koska lääke voi imeytyä iholle. Samoin imettävän äidin ei tule käsitellä finasteridia, koska se siirtyy äidinmaitoon.

Kun harkitset Propecian käyttöä, kerro lääkärillesi luettelo kaikista tällä hetkellä käyttämistäsi tai äskettäin käyttämistäsi lääkkeistä. Tämä on tärkeää, jotta voit keskustella lääkärisi kanssa lääkkeiden välisistä vuorovaikutuksista. Kerro myös lääkärillesi, jos käytät säännöllisesti kofeiinia, alkoholia, nikotiinia tai laittomia huumeita. Nämä voivat vaikuttaa lääkkeiden toimintaan ja saattavat tarvita lopettamista.

Osta Propeciaa hiustenlähtöön

Voit ostaa Propeciaa turvallisesti verkosta Scandinavian Meds -sivustolta. Sinun tulee ensin täyttää verkkokonsultaatio ennen kuin tilauksesi toimitetaan. Verkkokonsultaatio varmistaa, että Propecia on oikea lääke tilaamallesi vaivalle.

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme