Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Tietosuoja- ja evästekäytäntö

EU Meds Ltd ("Yhtiö", "me" tai "meidät") sitoutuu suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tämä käytäntö (yhdessä verkkosivustomme käyttöehtojen ja niillä viitattujen muiden asiakirjojen kanssa) määrittelee perusteet, joiden mukaan käsittelemme kaikkia henkilötietoja, jotka keräämme sinulta tai jotka toimitat meille. Lue seuraava huolellisesti ymmärtääksesi näkemyksemme ja käytäntömme liittyen henkilötietoihisi ja miten niitä käsittelemme. Vierailemalla eumeds.com-sivustolla hyväksyt ja suostut tässä käytännössä kuvattuihin toimintatapoihin.

Tietosuojalain 2018, EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen tai minkä tahansa muun soveltuvan lainsäädännön osalta rekisterinpitäjä on EU Meds Ltd, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa rekisteröity yritys, jonka yritysnumero on ICC20210188 ja jonka rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa Office 1204, Tiffany Tower, Al Thanyah Fifth, Tontin numero 888, Dubai, P.O Box 487307, Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Huomioithan, että nettisivuiltamme löytyvät linkit saattavat ohjata sinut ulkoisille verkkosivuille, joita tämä käytäntö ei kata. Suosittelemme, että tarkistat itse näiden sivustojen tietosuojakäytännöt ennen kuin annat henkilökohtaisia tietojasi. Emme vastaa näiden ulkoisten verkkosivujen sisällöstä, toiminnasta tai tietojen keruukäytännöistä.

Tiedot, joita keräämme sinulta

Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietoja sinusta:

  • Antamasi tiedot. Tämä on sinua koskevaa tietoa, jonka annat meille täyttämällä lomakkeita sivustollamme, eumeds.com ("sivustomme"), tai olemalla yhteydessä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai muulla tavoin. Siihen kuuluu tieto, jonka annat rekisteröityessäsi sivuston käyttäjäksi, tilatessasi palveluamme, etsiessäsi tuotetta, tehdessäsi tilauksen sivustollamme, osallistuessasi keskustelupalstoihin tai muihin sosiaalisen median toimintoihin sivustollamme, tai osallistuessasi kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn, sekä silloin kun ilmoitat ongelmasta sivustossamme. Antamasi tiedot voivat sisältää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, taloudelliset ja luottokorttitiedot, henkilökohtaisen kuvauksen ja/tai valokuvan.
  • Erityisluokan tietoja, joita annat meille. Kyseessä on arkaluonteinen tieto, jonka toimitat meille täyttämällä lomakkeita sivustollamme tai olemalla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai muulla tavoin. Annat meille erityisluokan tietoja tehdessäsi ostoksen ja suorittaessasi seulontatietojemme täyttämistä konsultaation yhteydessä. Tähän voi sisältyä, mutta ei rajoitu, tietoja koskien genetiikkaa, etnistä alkuperää, terveyttä, biometriikkaa, seksuaalista elämää ja/tai seksuaalista suuntautumista.
  • Keräämämme tiedot sinusta. Jokaisella vierailullasi sivustollamme keräämme automaattisesti seuraavat tiedot:
  • Teknistä tietoa, joka sisältää internet-protokollan (IP) osoitteen, jota käytetään tietokoneesi yhdistämiseksi internettiin, kirjautumistietosi, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykkeen asetukset, selainlaajennusten tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän sekä alustan; ja
  • Tietoja vierailustasi, kuten käyttämäsi täydelliset yhtenäiset resurssien osoittimet (URL), klikkausvirta sivustollemme, siellä ja sieltä pois (sisältäen päivämäärän ja ajan), tuotteet, joita katsoit tai joita hait, sivun vastausajat, latausvirheet, vierailun pituus tietyillä sivuilla, sivun vuorovaikutustiedot (kuten vieritys, klikkaus ja hiiren liikkeet), menetelmät millä siirryttiin pois sivulta, sekä mahdollisesti asiakaspalvelunumeroon soittamiseen käytetty puhelinnumero.
  • Tietoa, jonka saamme muista lähteistä. Kyseessä on tieto, jota saamme sinusta, jos käytät jotakin muuta verkkosivustoamme tai tarjoamiamme muita palveluja. Tässä tapauksessa olemme ilmoittaneet sinulle tietojen keräämisen yhteydessä, jos aiomme jakaa tällaisia tietoja sisäisesti ja yhdistää ne sivustollamme kerättyihin tietoihin. Olemme myös kertoneet sinulle, mihin tarkoituksiin tietojasi yhdistämme ja jaamme. Teemme tiivistä yhteistyötä valikoitujen kolmansien osapuolien kanssa (mukaan lukien esimerkiksi liikekumppanit, alihankkijat teknisissä, maksu- ja toimituspalveluissa, mainosverkostot, analytiikkapalveluntarjoajat, tiedonhakupalvelujen tarjoajat, luottotietotoimistot) ja ilmoitamme sinulle, kun saamme tietoja sinusta heiltä ja tarkoitukset, joihin aiomme käyttää kyseisiä tietoja.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajien evästeitä, mukaan lukien Google. Käytämme Googlen evästeitä kerätäksemme tietoa sivuston kävijöistä. Voit tarkastella Googlen tietosuojakäytäntöä täältä.
  • Tämä luettelo ei ole tyhjentävä ja tietyissä tapauksissa saatamme tarvita lisätietojen keräämistä tässä käytännössä määriteltyjen tarkoitusten vuoksi.

    Evästeet

    Verkkosivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muista sivustomme käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle miellyttävän käyttökokemuksen selatessasi sivustoamme ja mahdollistaa myös sivustomme kehittämisen. Jatkamalla sivustomme selailua hyväksyt evästeidemme käytön.

    Eväste on pieni tiedosto, joka koostuu kirjaimista ja numeroista ja jonka tallennamme selaimeesi tai tietokoneesi kovalevylle, mikäli hyväksyt ne. Evästeet sisältävät tietoja, jotka siirretään tietokoneesi kovalevylle.

    Käytämme seuraavia evästeitä:

  • Välttämättömät evästeet: Nämä ovat tarpeellisia sivustomme toiminnalle. Niihin kuuluvat evästeet, jotka mahdollistavat kirjautumisen sivustomme turvallisiin osiin, ostoskorin käyttämisen tai sähköisten laskutuspalvelujen hyödyntämisen.
  • Analytiikka-/suorituskykyevästeet: Nämä mahdollistavat meille vierailijamäärän seurannan verkkosivustollamme. Tämä auttaa meitä kehittämään sivustomme toimintaa esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimänsä helposti.
  • Toiminnallisuusevästeet: Nämä evästeet mahdollistavat sen, että tunnistamme sinut, kun palaat sivustollemme. Niiden avulla voimme muokata sisältöämme sinulle henkilökohtaisemmaksi, tervehtiä sinua nimeltä ja muistaa valintasi.
  • Kohdennetut evästeet: Nämä evästeet tallentavat tietoja vierailustasi sivustollamme, katselemistasi sivuista sekä seuraamistasi linkeistä. Käytämme näitä tietoja tehdäksemme sivustostamme ja siinä näkyvistä mainoksista sinun mielenkiinnonkohteitasi vastaavampia. Voimme myös jakaa näitä tietoja kolmansien osapuolten kanssa tätä tarkoitusta varten.
  • Huomioithan, että myös kolmannet osapuolet, kuten mainosverkostot ja ulkopuoliset palveluntarjoajat, jotka tarjoavat esimerkiksi verkkoliikenteen analysointipalveluita, voivat hyödyntää evästeitä, joihin meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa. Näiden evästeiden on todennäköistä olevan analytiikka-/suorituskykyevästeitä tai kohdistamisevästeitä.

    Voit estää evästeiden käytön aktivoimalla selaimessasi asetuksen, joka mahdollistaa kaikkien tai osan evästeiden asettamisen kieltämisen. Jos kuitenkin estät kaikki evästeet (mukaan lukien välttämättömät evästeet) selainasetustesi kautta, saatat olla kykenemätön pääsemään käsiksi kaikkiin tai osiin sivustostamme.

    Käytämme sinusta tallennettuja tietoja seuraavilla tavoilla:

    Meille antamasi henkilötiedot

    Käytämme näitä tietoja:

  • Suorittaaksemme velvoitteemme, jotka johtuvat sinun ja meidän välillä solmituista sopimuksista, sekä tarjotaksemme sinulle pyytämäsi tiedot, tuotteet ja palvelut.
  • Tarjota sinulle tietoa muista tavaroista ja palveluista, jotka tarjoamme ja jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joita olet jo ostanut tai joiden tietoja olet tiedustellut.
  • Tarjotaksemme sinulle tai antaaksemme valikoitujen kolmansien osapuolten tarjota sinulle tietoa tavaroista tai palveluista, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut. Jos olet jo olemassa oleva asiakas, otamme sinuun yhteyttä vain sähköisesti (sähköpostitse tai tekstiviestitse) tiedoista, jotka koskevat tavaroita tai palveluita, jotka ovat samankaltaisia kuin aiemmin myytyjen tai myyntineuvottelujen kohteena olleisiin. Uutena asiakkaana, ja missä sallimme valikoitujen kolmansien osapuolten käyttää tietojasi, me (tai he) otamme sinuun yhteyttä sähköisesti vain, jos olet antanut siihen suostumuksen. Jos et halua meidän käyttävän tietojasi tällä tavalla, tai luovuttavan tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin, ole hyvä ja valitse asianmukainen ruutu tilauslomakkeessa, jolla keräämme tietosi.
  • ilmoittaaksemme teille palveluumme tulevista muutoksista; ja
  • Varmistaaksemme, että sivustomme sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi mahdollisimman tehokkaasti, käytämme sisäisiä data-analytiikkaa ja muita asiaankuuluvia markkinointimenetelmiä.
  • Erityisiin henkilötietoryhmiin kuuluvat tiedot

    Luotamme antamaasi nimenomaiseen suostumukseen, jotta voimme käsitellä erityiskategorian tietojasi, mikä on tarpeen ennaltaehkäisevän tai työterveyshuollon, lääketieteellisen diagnostiikan ja terveydenhoidon tarjoamisen kannalta, ja tämä tapahtuu sääntelyohjeiden mukaisesti.

    Käytämme tätä tietoa toteuttaaksemme velvoitteemme, jotka johtuvat sinun ja meidän välillämme tehtyistä sopimuksista, ja tarjotaksemme sinulle pyytämäsi tiedot, tuotteet ja palvelut.

    Tiedot, joita keräämme sinusta

    Käytämme näitä tietoja:

  • ylläpitää sivustoamme ja sisäisiä toimintojamme varten, mukaan lukien vianmääritys, tiedonanalyysi, testaus, tutkimus sekä tilastolliset ja kyselytarkoitukset;
  • Parantaaksemme sivustoamme varmistaaksemme, että sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi mahdollisimman tehokkaalla tavalla.
  • mahdollistaaksemme sinun osallistumisen palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun päätät niin tehdä;
  • pyrkimyksenämme pitää sivustomme turvallisena ja suojattuna;
  • mittaamaan ja ymmärtämään mainonnan tehokkuutta, jota esitämme sinulle ja muille, sekä tarjoamaan sinulle asiaankuuluvaa mainontaa; sekä
  • Ehdottaa ja suositella sinulle ja muille sivustomme käyttäjille tuotteita tai palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua tai heitä.
  • Voimme hyödyntää automatisoitua päätöksentekoa ja profilointia mukauttaaksemme antamamme tiedot vastaamaan erityisiä olosuhteitasi.

    Kenen kanssa jaamme tietojasi?

    Tiedot siitä, keiden kanssa jaamme tietojasi ja miksi, on kerrottu Tietorekisterissämme. Tietorekisterimme kopioita on saatavilla tietosuojavastaavaltamme.

    Jakamalla tietosi yrityksemme ja yhteistyökumppaneidemme kesken.

    Jaamme antamasi tiedot henkilökuntamme kanssa, jotta voimme tarjota sinulle tuotteitamme ja palvelujamme.

    Voimme jakaa antamasi tiedot muiden yhteistyökumppanien ja muiden hallinnoimiemme verkkosivustojen kanssa. Esimerkiksi, jos teet tilauksen verkossa, voimme jakaa tietoja määräävän lääkärin kanssa, jotta voit saada reseptin, sekä apteekin kanssa, jotta voimme järjestää lähetystäsi postitse sinulle.

    Jakaminen tietojasi kolmansien osapuolien kanssa

    Voimme jakaa tietojasi valikoitujen kolmansien osapuolien kanssa, mukaan lukien:

  • Mainostajat ja mainosverkostot tarvitsevat tietoja, jotta he voivat valita ja näyttää sinulle ja muille käyttäjille asiaankuuluvia mainoksia. Emme luovuta yksilöitä tunnistavia tietoja mainostajillemme, mutta meillä on oikeus antaa heille yleistietoja käyttäjistämme. Saatamme hyödyntää sinulta keräämiämme henkilötietoja toteuttaaksemme mainostajien toiveita näyttämällä heidän mainoksensa kyseiselle kohderyhmälle.
  • analytiikka- ja hakukonepalveluntarjoajat, jotka auttavat meitä sivustomme parantamisessa ja optimoinnissa; sekä
  • Luottotietotoimistoille, joiden tarkoituksena on arvioida luottopisteytystäsi, mikäli tämä on edellytyksenä sille, että voimme solmia sopimuksen kanssasi.
  • On olemassa tiettyjä poikkeuksellisia olosuhteita, joissa saatamme luovuttaa tietojasi muille kolmansille osapuolille. Tämä tapahtuisi silloin, kun uskomme, että tietojen paljastaminen on:

  • Lain vaatimuksesta tai oikeudenkäyntimenettelyjen, tuomioistuimen määräysten tai laillisten tai sääntelyyn liittyvien menettelyjen noudattamiseksi.
  • Meidän on tarpeen suojella työntekijöidemme turvallisuutta, omaisuuttamme tai yleisöä.
  • Edellyttämätöntä rikosten ehkäisemiseksi tai havaitsemiseksi, mukaan lukien tiedon vaihtaminen muiden yritysten tai organisaatioiden kanssa petosten suojelun ja luottoriskien vähentämisen tarkoituksessa; ja/tai
  • Osaamme yhteydessä sulautumisen, liiketoiminnan tai omaisuuden myynnin yhteydessä, jos tämä tapahtuu, jaamme tietosi tulevan myyjän tai ostajan kanssa.
  • Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

    Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä keräämämme tarkoituksen perusteella. Kun tarjoamme sinulle palvelun (esim. tilauspalvelun), pidämme hallussamme antamasi tiedot ainakin niin kauan kuin jatkamme kyseisen palvelun tarjoamista sinulle.

    Missä säilytämme henkilötietojasi

    Keräämämme tiedot sinulta siirretään ja tallennetaan kohteeseen Euroopan talousalueen ("ETA") sisällä. Tietoja käsittelevät myös alueella työskentelevät työntekijämme tai joku toimittajistamme. Tämä sisältää työntekijät, jotka osallistuvat muun muassa tilauksesi toimittamiseen, maksutietojesi käsittelyyn ja tukipalveluiden tarjoamiseen. Lähettäessäsi henkilötietojasi hyväksyt nämä siirrot, tallennuksen tai käsittelyn. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

    Kaikki meille antamasi tiedot säilytetään turvallisilla palvelimillamme. Kaikki maksutapahtumat salataan SSL-teknologialla. Jos olemme antaneet sinulle (tai olet valinnut) salasanan, joka mahdollistaa pääsyn tietyille sivustomme osille, vastuu salasanan luottamuksellisuuden ylläpitämisestä on sinulla. Pyydämme, ettet jaa salasanaasi kenenkään kanssa.

    Valitettavasti tiedonsiirto internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan henkilötietojasi, emme voi taata sivustollemme lähetettyjen tietojesi turvallisuutta; lähetys tapahtuu omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelyjä ja turvaominaisuuksia yrittääksemme estää luvattoman pääsyn tietoihisi.

    Sinun oikeutesi

    Sinulla on oikeus saada tietoa

    Meillä on laillinen velvoite antaa sinulle ytimekkäät, läpinäkyvät, helposti ymmärrettävät ja saatavilla olevat tiedot henkilötiedoistasi ja niiden käytöstämme. Olemme kirjoittaneet tämän käytännön juuri sen toteuttamiseksi, mutta jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset tarkempia tietoja, voit ottaa yhteyttä yllä olevia yhteystietojamme käyttäen.

    Sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi.

    Sinulla on oikeus pyytää meitä vahvistamaan, säilytämmekö me mitään henkilökohtaisia tietojasi. Mikäli säilytämme, sinulla on oikeus saada kopio tiedoistasi ja saada tietoja seuraavista asioista:

  • Miksi olemme käyttäneet tietojasi
  • Mitä tietoluokkia käytimme
  • Kenen kanssa olemme jakaneet tiedot
  • Kuinka kauan arvioimme säilyttävämme tietojasi
  • Jotta voimme ylläpitää tietojesi turvallisuutta, meidän on varmistettava henkilöllisyytesi ennen kuin voimme antaa sinulle kopion sinua koskevista tiedoista, joita säilytämme. Ensimmäisen sinua koskevien tietojen kopion, jonka pyydät meiltä, toimitamme maksutta. Jos tarvitset lisäkopioita, saatamme veloittaa hallinnollisen maksun kattamaan kustannuksemme.

    Sinulla on oikeus korjata kaikki epätarkat tai puutteelliset henkilötiedot.

    Jos olet pyytänyt kopion meillä sinua koskevista tiedoista, saatat huomata, että tiedoissa on epätarkkuuksia tai että tietyt osat ovat puutteellisia. Jos näin on, voit ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme korjata tietueitamme.

    Sinulla on oikeus tulla unohdetuksi

    Saattaa olla tilanteita, jolloin meidän ei enää tarvitse säilyttää sinua koskevia henkilötietoja. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi seuraavat:

  • Alkuperäiseen tarkoitukseen, jota varten keräsimme tiedon, ei enää tarvita sitä.
  • Vedät takaisin suostumuksesi, jonka annoit meille tiedon käyttämiseen (emme eikä meillä ole muuta laillista syytä jatkaa sen käyttöä);
  • Vastustat tietojesi käyttöämme emmekä meillä ole päihittävää syytä jatkaa niiden käyttämistä.
  • olemme käyttäneet tietojasi lainvastaisesti; ja/tai
  • Meidän on laillisesti velvollisuus poistaa tietosi.
  • Näissä tapauksissa sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Mikäli uskot, että jokin näistä tilanteista koskee sinua, otathan meihin yhteyttä.

    Sinulla on oikeus saada kopio tiedoistasi siirrettynä itsellesi tai kolmannelle osapuolelle yhteensopivassa muodossa.

    Tunnetaan myös nimellä tietojen siirrettävyys, oikeutesi on saada kopio henkilökohtaisista tiedoistasi omiin tarkoituksiisi. Tämä oikeus mahdollistaa henkilötietojesi siirtämisen, kopioimisen tai siirtämisen helpommin toiseen IT-järjestelmään turvallisesti ja varmasti. Jos haluat, että siirrämme kopion tiedoistasi sinulle tai toiselle organisaatiolle jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneluettavassa muodossa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Tämän oikeuden käyttämisestä ei peritä sinulta maksua.

    Sinulla on oikeus vastustaa suoramarkkinointia.

    Voit milloin tahansa ilmoittaa meille, että et halua meidän käyttävän tietojasi suoramarkkinointiin. Jos et halua saada meiltä suoramarkkinointiviestejä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tai käytä meidän markkinointiviesteissämme tarjottuja linkkejä, ja me lopetamme suoramarkkinoinnin lähettämisen välittömästi.

    Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käyttöämme omien perusteltujen etujemme mukaisesti.

    Joskus käytämme henkilötietojasi tavoitteiden saavuttamiseen, jotka hyödyttävät sekä meitä että sinua. Tähän sisältyy:

  • Kun kerromme sinulle tuotteista tai palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joita olet jo aiemmin ostanut;
  • Kun käytämme tietojasi auttaaksemme meitä parantamaan liiketoimintaamme; tai
  • Kun otamme sinuun yhteyttä vuorovaikuttaaksemme, viestiäksemme tai ilmoittaaksemme tekemistämme muutoksista.
  • Pyrimme aina varmistamaan, että oikeutesi ja tietosi ovat asianmukaisesti suojattu. Jos uskot, että käyttämämme menetelmät sinun tietojesi käsittelyyn eivät ole perusteltuja niiden vaikutuksen tai oikeuksiesi kannalta, sinulla on oikeus tehdä vastalause. Ellei meillä ole painavaa syytä jatkaa, meidän tulee lopettaa henkilötietojesi käyttö näihin tarkoituksiin. Mikäli haluat käyttää oikeuttasi vastustaa tietojesi käyttöämme edellä mainittuihin tarkoituksiin, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin.

    Sinulla on oikeus rajoittaa, miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi.

    Sinulla on oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilökohtaisten tietojesi käyttämisen muuhun kuin niiden kopion säilyttämiseen. Tämä oikeus on käytettävissä seuraavissa tilanteissa:

  • Olette ilmoittaneet meille, että tiedot, joita meillä on teistä, ovat virheellisiä, eikä meillä ole vielä ollut mahdollisuutta varmistaa tätä.
  • Olet vastustanut tietojesi käyttämistä meidän oikeutettujen etujemme mukaisesti, ja me käymme parhaillaan läpi esittämääsi vastalauseetta.
  • olemme käyttäneet tietojasi lainvastaisesti, mutta et halua meidän poistavan tietojasi; tai
  • Me emme enää tarvitse tätä tietoa, mutta sinä tarvitset sitä oikeudellisen vaatimuksen vuoksi.
  • Jos uskot, että jokin näistä tilanteista pätee sinuun, otathan meihin yhteyttä.

    Sinulla on oikeuksia, jotka liittyvät automatisoituun päätöksentekoon ja profilointiin.

    Kaikki automatisoitu päätöksenteko tai profilointi, jota suoritamme, on ainoastaan tarkoitettu räätälöimään sinulle toimittamaamme tietoa. Emme käytä automatisoitua päätöksentekoa tai profilointia sellaisten päätösten tekemiseen, joilla olisi laillista vaikutusta sinuun tai jotka muutoin vaikuttavat sinuun merkittävästi, ja sinulla on oikeus olla joutumatta tällaisten päätösten kohteeksi. Jos sinulla on huolia tai kysymyksiä tästä oikeudesta, otathan meihin yhteyttä.

    Muutokset tietosuojakäytäntöömme

    Kaikki tulevaisuudessa yksityisyydensuojakäytäntöömme tekemämme muutokset julkaistaan tällä sivulla, ja tarvittaessa, ilmoitamme niistä sinulle sähköpostitse. Tarkistathan säännöllisesti mahdolliset päivitykset tai muutokset yksityisyydensuojakäytäntöömme.

    Valitukset

    Jos haluat tehdä valituksen henkilötietojesi keräämisestä tai käytöstä, ole hyvä ja ota yhteyttä ensisijaisesti meihin, jotta voimme pyrkiä ratkaisemaan valituksesi.

    EU Meds Limited Toimisto 1204, Tiffany TowerAl Thanyah Fifth, Tontti nro. 888DubaiPostilaatikko 487307Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

    [email protected]