Tretinoin (Tretinoiini)

Kuvat ovat ainoastaan havainnollistavia

Tretinoin on erittäin suosittu ja tehokas ihonhoitolääke, joka voi hoitaa ja ehkäistä aknen puhkeamista, parantaa hienojen juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä ja tuntua tai auttaa monissa muissa ihon ongelmissa. Tretinoin toimii nopeuttamalla ihon uudistumisprosessia, korvaamalla vanhat vaurioituneet solut tuoreilla, terveillä uusilla soluilla.

Tretinoinin käyttö voi tehdä ihostasi herkemmän auringonvalolle. Jotta pysyt suojattuna, sinun tulisi käyttää korkean suojakertoimen (SPF30) kosteusvoidetta.

 • Sisältää ikääntymistä estäviä ominaisuuksia
 • Erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa
 • Hoitaa ja ehkäisee aknen puhkeamista
Varastossa
Huomaamattomat pakkaukset
Reseptin kirjoittaminen sisältyy hintaan
Nopea ja helppo
49.99 € 
Sinun on vastattava muutamaan kysymykseen terveydentilastasi ennen tämän tuotteen ostamista.

Tretinoin on ihonhoitolääke, jota käytetään erilaisten ihosairauksien hoitoon. Viime aikoina Tretinoin on tullut erittäin suosituksi sosiaalisessa mediassa sen uskomattomien tulosten ansiosta. Tretinoin on noussut suosioon TikTokin ja Instagramin vaikuttajien keskuudessa.

Lääkettä käytetään erilaisten sairauksien hoitoon. Yleisimmin Tretinoinia käytetään aknen hoitoon ja ehkäisyyn sekä kroonisen ja akuutin aknen hoitoon. Sitä voidaan myös käyttää auringon vaurioittamalle iholle tai pigmentaatio-ongelmista kärsivälle iholle. Lisäksi Tretinoin on erittäin tehokas ikääntymisen merkkien hoitoon ja se voi parantaa huomattavasti hienojen juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä.

Tretinoin on paikallisesti käytettävä ihonhoitolääke, joka on synteettinen versio A-vitamiinista. Se toimii nopeuttamalla ihosolujen uudistumisprosessia. Se ärsyttää ihoa niin paljon, että se jakautuu ja kuolee nopeammin. Nämä vanhat, kuolleet ihosolut korvataan terveillä uusilla ihosoluilla, mikä vähentää aknen ja hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Voide myös stimuloi kollageenia ja elastiinia ihossa, mikä auttaa luomaan tasaisemman pinnan.

Tretinoinin käyttö on helppoa. Ennen voiteen levittämistä sinun tulee varmistaa, että kasvosi ovat puhtaat etkä käytä meikkiä. Jos sinulla on herkkä iho, sinun tulee aina tehdä tämä varovasti. On tärkeää antaa kasvojen kuivua täysin ennen Tretinoinin levittämistä. Tässä on muutamia helppoja ohjeita Tretinoinin oikeaan levittämiseen:

 1. Levitä kerran päivässä yleensä ennen nukkumaanmenoa.
 2. Laita noin puolen tuuman verran voidetta sormenpäihisi.
 3. Hieronta varovasti voidetta kasvojen alueille, jotka sitä eniten tarvitsevat.
 4. Jos voide ei heti häviä, hiero sitä ja yritä levittää hieman vähemmän tulevaisuudessa.
 5. Vältä suurten määrien voiteen käyttöä, koska se voi ärsyttää ihoa entisestään.

Kuinka kauan käytät Tretinoinia riippuu useista tekijöistä. Yleensä suositellaan, että käytät Tretinoinia enintään kuusi kuukautta, jotta pääset läpi alun "purge" -vaiheesta. Neljän kuukauden käytön jälkeen sinun pitäisi pystyä huomaamaan parannusta ihossasi. Kun tilasi paranee, voit keskustella siitä, kuinka kauan haluat käyttää hoitoa. Jotkut ihmiset valitsevat jopa käyttää Tretinoinia osana jatkuvaa ihonhoitorutiiniaan.

Kaikilla reseptilääkkeillä on mahdollisuus ei-toivottuihin sivuvaikutuksiin. Tämä pätee myös Tretinoiniin. Tässä on luettelo yleisimmistä Tretinoinin sivuvaikutuksista:

 • Ihon hilseily
 • Kutina tai polttelu
 • Punaisuus
 • Ihon puhdistuminen. Ensimmäisten muutaman kuukauden aikana tämä on odotettavissa. Tämä voi tarkoittaa, että iho näyttää huonommalta ennen kuin se alkaa parantua.

On tärkeää huomata, että nämä sivuvaikutukset ovat odotettavissa, kun aloitat lääkkeen käytön. Saadaksesi haluamasi positiiviset tulokset sinun on jatkettava hoidon käyttöä noin 3-4 kuukauden ajan.

Tretinoin on erittäin suosittu hoito erilaisille ihosairauksille. Se tarjoaa käyttäjille lukuisia etuja, kuten huokosten avaamisen ja tukkeutumisen poistamisen sekä pysyvän ja pitkäaikaisen aknen poistamisen. Se voi myös parantaa ihon rakennetta ja ulkonäköä, vähentämällä hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Tretinoinin edut ovat huomattavasti suuremmat kuin haitat. Alun puhdistusvaiheen jälkeen alat kokea hyödyt.

Kun aloitat Tretinoinin käytön, et ehkä huomaa mitään vaikutuksia muutamaan viikkoon. Yleensä tämän ajan kuluttua alat käydä läpi niin kutsutun "purge" -vaiheen. Tänä aikana iho voi näyttää huonontuvan, hilseilevän, punoittavan ja ärtyvän. Tämä on normaalia, ja sinun tulisi jatkaa hoitoa normaalisti tässä vaiheessa.

Tämän vaiheen kesto vaihtelee eri ihmisillä. Yleensä ihon kunnon parantuminen alkaa näkyä noin kolmen tai neljän kuukauden kuluttua hoidon aloittamisesta. Puhdistusvaiheen päätyttyä ihmiset kertovat ihonsa olevan parhaassa kunnossa koskaan. Tämä johtuu siitä, että vanhat vaurioituneet ihosolut on korvattu terveillä uusilla soluilla.

Tretinoinin käytön aikana tapahtuva puhdistusvaihe on termi, jota ihmiset ovat käyttäneet kuvaamaan ajanjaksoa, jolloin iho puhdistaa itseään. Puhdistusvaiheen aikana tilasi näyttää pahenevan. Tässä vaiheessa on normaalia olla huolissaan, mutta ei ole tarvetta siihen. Tämä on täysin normaalia ja osa ihon uudistumisprosessia. Puhdistus tapahtuu, koska lääke kuorii ihoa nopeasti. Tämä tuo esiin piilossa olevan tai lepotilassa olevan aknen. Kun puhdistusvaihe on käynyt läpi vanhat vaurioituneet ihosolut, voide alkaa luoda terveitä uusia ihosoluja.

Vinkkejä Tretinoinin käyttöön

Kun aloitat Tretinoinin käytön, se voi tuntua pelottavalta puhdistusvaiheen vuoksi. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että jatkat hoitoasi.

 • Käytä korkean suojakertoimen aurinkovoidetta tai kosteusvoidetta

Tretinoinin käyttö voi tehdä ihostasi erittäin herkän UV-säteiden aiheuttamalle vauriolle auringossa. Korkean suojakertoimen aurinkovoiteen tai kosteusvoiteen käyttäminen ulkona suojaa herkkää ihoasi.

 • Seuraa edistymistäsi valokuvien avulla

Voit halutessasi ottaa valokuvia Tretinoinin käytön aikana, jotta voit seurata edistymistäsi. Tämän avulla voit tarkastella ihosi edistymistä koko prosessin ajan.

 • Tutki ja tiedä, mitä odottaa

Tee aina tutkimusta ennen Tretinoinin käytön aloittamista. Mitä enemmän tiedät siitä, mitä ihollesi tapahtuu, sitä parempi ja sitä todennäköisemmin jatkat hoitoa puhdistusvaiheen aikana.

Tretinoin ja Retinol ovat hyvin samankaltaisia lääkkeitä. Molemmat ovat A-vitamiinin johdannaisia ​​ja molempia käytetään parantamaan ihon terveyttä. Pääasiallinen ero näiden kahden välillä on vahvuus. Tretinoin on vahvempi ja se on reseptilääke.

Toisaalta Retinol on ilman reseptiä saatava ihonhoitolääke, jota käytetään usein ainesosana ihonhoitotuotteissa. Retinol on heikompi kuin Tretinoin ja aiheuttaa vähemmän "puhdistus" -tyyppisiä sivuvaikutuksia.

Tretinoinin käytöstä saatavat tulokset riittävät voidakseen pitää sitä "arvoisena". Tämä pätee erityisesti, jos olet kamppaillut aknen kanssa pitkään. On tärkeää, että jatkat Tretinoinin käyttöä, koska yleinen käsitys on, että koet saavasi tuloksia, jotka ovat sen arvoisia. Sitä käytetään usein parhaalla mahdollisella tavalla niiden ihmisten toimesta, jotka ovat kamppailleet muiden ilman reseptiä saatavien ihonhoitotuotteiden kanssa.

Tässä on joitain aitoja arvosteluja Tretinoinin käyttäjiltä.

"Voin lähteä ulos ilman meikkiä!! Joka tapauksessa en voi suositella sitä tarpeeksi!"

"Suosittelen lämpimästi, mutta yksi asia, jonka haluan jakaa, on, että sinun täytyy olla kärsivällinen, se toimii 2-3 viikon kuluttua."

"Aloita hitaasti tämän kanssa ja KESTÄ. Se todennäköisesti pahenee ennen kuin se paranee, mutta se on sen arvoista muutaman kuukauden kuluttua, kun iho on upea ja selkeä. Tämä estää myös ryppyjä!"

Lue lisää arvosteluja Tretinoinin käyttäjiltä, ole hyvä ja tutustu drugs.comiin.

Tretinoin lausutaan - tre-ti-no-win - brittienglanniksi.

Osta Tretinoin

Voit ostaa tarvitsemasi Tretinoinin verkosta Scandinavian Medsiltä. Huomaa, että tämän lääkkeen ulkoinen pakkaus on ranskaksi ja sillä on voimassa oleva tuotteen myyntilupa Euroopassa.

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme