Wegovy (Semaglutide)

Kuvat ovat ainoastaan havainnollistavia

Wegovy-injektiot ovat erittäin tehokas painonpudotushoito, jota käytetään auttamaan lihavuuden hoitamisessa aikuisilla heidän painonpudotusmatkallaan. Wegovy FlexTouch -kynät sisältävät vaikuttavana aineena semaglutidia, joka auttaa hallitsemaan painoa matkimalla kehon luonnollisten hormonien toimintoja ruokahalun säätelyssä ja verensokeritasojen alentamisessa. Wegovy-painonpudotusinjektiot toimivat hidastamalla ruoansulatusta, vähentämällä nälkää ja auttamalla haimaa tuottamaan enemmän insuliinia tarvittaessa. Elon Musk sanoo käyttäneensä Wegovyä, suosittua laihdutuslääkettä, tullakseen 'kuntoon, lihaksikkaaksi ja terveeksi' (Insider, 2023) Ozempic on lisensoitu diabeteksen hoitoon, ja siinä on sama vaikuttava aine kuin Wegovyssä (semaglutidi).
 • Sopii painonhallintaan
 • Auttaa tuntemaan itsensä kylläisemmäksi ja vähemmän nälkäiseksi
 • Itseannosteltava pistettävä laihdutuslääke
Tilaa ennen
2t
5m
57s
vastaanottaaksesi tilauksesi tomorrow, 21st June
Varastossa
Paras myyjä
Huomaamattomat pakkaukset
Reseptin kirjoittaminen sisältyy hintaan
Nopea ja helppo
524.99 € 
Sinun on vastattava muutamaan kysymykseen terveydentilastasi ennen tämän tuotteen ostamista.

Mikä on Wegovy?

Wegovy on erittäin tehokas lääkitys, joka edesauttaa laihtumista ja helpottaa painonhallintaa ihmisillä, jotka kamppailevat lihavuuden ja ylipainoon liittyvien sairauksien kanssa. Wegovy auttaa ihmisiä syömään vähemmän ruokaa ja siten vähentämään painoaan. On tärkeää huomata, että Wegovy-valmistetta tulisi käyttää yhdessä vähähiilihydraattisen ruokavalion ja lisääntyneen liikunnan kanssa sen tehokkuuden maksimoimiseksi.

Miten Wegovy toimii?

Wegovy on lääkitys, jota käytetään lihavuuden ja painoon liittyvien sairauksien hoitoon. Se sisältää vaikuttavaa ainetta semaglutidia. Tämä on samankaltainen aine kuin elimistön luoma luonnollinen hormoni nimeltä glukagonin kaltainen peptidi-1. Tämä hormoni vapautuu suolistosta aterian syömisen jälkeen. Se auttaa sinua tuntemaan olosi kylläisemmäksi ja vähemmän nälkäiseksi ja voi auttaa vähentämään mahdollisia mielihaluja. Wegovy tekee tämän vaikuttamalla aivojen reseptoreihin, jotka säätelevät ruokahalua. Jotta Wegovyn teho olisi mahdollisimman suuri, on tärkeää noudattaa vähäkalorista ruokavaliota, johon liittyy säännöllistä liikuntaa.

Kuinka tehokas Wegovy on laihdutusaineena?

Wegovy on erittäin tehokas lääkitys, kun sitä käytetään laihdutushoitona. Wegovy on ylivoimainen kehon painon vähentämisessä samalla kun se on myös sydäntä suojaava. Toinen merkittävä Wegovyn hyöty on, että sitä voidaan käyttää pitkäaikaisena hoitona painonhallintaan. Wegovyn avulla voidaan odottaa potilaiden laihtumiseen liittyvien tulosten ja elämänlaadun paranemista.

Milloin sinun pitäisi käyttää Wegovya?

On tärkeää, että noudatat aina terveydenhuollon ammattilaisen ohjeita, kun käytät Wegovy-valmistetta. Tätä lääkettä tulee käyttää kerran viikossa, ja on erittäin suositeltavaa, että yrität käyttää sitä samana päivänä joka viikko. Tämä auttaa sinua muistamaan lääkkeen käytön. Voit käyttää Wegovy-valmistetta milloin tahansa päivän aikana, ja sen voi ottaa myös ruoan kanssa tai ilman ruokaa. Jos haluat vaihtaa pistospäivääsi, voit vaihtaa sitä, kunhan edellisestä pistoksesta on kulunut vähintään 3 päivää. Kun olet valinnut uuden pistospäivän, sinun on palattava käyttämään Wegovy-valmistetta kerran 7 päivän välein.

Miten Wegovy otetaan?

Wegovy on esitäytettyinä injektiokyninä, jotka annetaan kerran viikossa. Jotta Wegovy-valmistetta voidaan käyttää oikein, on tärkeää lukea lääkkeen mukana toimitetut ohjeet kokonaan. Yleensä sinun on kiinnitettävä lääkkeen mukana toimitettu neula ja valittava sitten tarvitsemasi annos. Tarkistettuasi oikean annoksen (määrä voi vaihdella sen mukaan kuinka kauan olet käyttänyt lääkettä), pistät lääkkeen itse vatsaan tai reiteen.

Mihin kohtaan kehoani minun pitäisi pistää Wegovy?

Wegovy annetaan tyypillisesti ihonalaisena injektiona, mikä tarkoittaa, että se ruiskutetaan ihon alla olevaan rasvakerrokseen. Wegovyn yleisimmät injektioalueet ovat vatsaan tai reiteen. Jos olet epävarma siitä, mihin kohtaan sinun tulisi pistää lääkkeesi, tutustu sen mukana toimitettuun pakkausselosteeseen tai kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta.

Mikä on Wegovyn annostus painonpudotukseen?

On tärkeää, että käytät aina vain sitä Wegovy-annosta, jonka terveydenhuollon ammattilainen on määrännyt sinulle. Näin varmistatlääkkeen turvallisen käytön. Tyypillisesti aikuisten ja yli 12-vuotiaiden lasten annos vaihtelee sen mukaan, kuinka kauan he ovat käyttäneet lääkitystä. Tässä on taulukko, jossa esitetään, kuinka paljon Wegovy-valmistetta tyypillisesti käytetään:

Viikot

Annos viikossa

Viikot 1-4

0,25mg

Viikot 5-8

0,5mg

Viikot 9-12

1mg

Viikot 13-16

1,7mg

Viikot 17+

2,4mg

Kuinka kauan 1 Wegovy-kynä yleensä kestää?

Kun ostat Wegovy-kynää, saatat miettiä, kuinka kauan yksi FlexTouch-kynä kestää. Jokainen Wegovy FlexTouch -kynä on ladattu neljällä annoksella. Wegovy Flextouch -kynässäsi on neljä neulaa näiden neljän annoksen antamista varten. Jos annoksesi on esimerkiksi 0,25 mg, FlexTouch Pen -kynään on esiladattu 1 mg semaglutidia, mikä vastaa neljää annosta.

Kenelle Wegovy sopii?

Wegovy sopii aikuisille, jotka tarvitsevat lääkitystä laihduttamiseen. Wegovy-valmistetta käyttävät tyypillisimmin aikuiset, joilla on painoon liittyvä terveydentila, kuten verenpainetauti tai sydän- ja verisuonisairaus, ja joiden painoindeksi (BMI) on vähintään 35, tai aikuiset, joiden BMI on 30 ja jotka täyttävät painonhallinnan asiantuntijapalvelujen kriteerit. Joissakin tapauksissa Wegovya käyttävät yli 12-vuotiaat lapset, jotka kamppailevat liikalihavuuden kanssa tai painavat yli 60 kg

Kenelle Wegovy ei sovi?

Wegovy ei välttämättä ole joillekin ihmisille sopiva lääkitys. Tätä lääkettä ei saa käyttää kenenkään, joka on allerginen jollekin sen sisältämälle aineelle, tai alle 12-vuotiaiden lasten. Jos harkitset Wegovy-valmisteen käyttöä ja olet huolissasi siitä, sopiiko se sinulle, on suositeltavaa, että puhut asiasta terveydenhuollon tarjoajan kanssa.

Voitko käyttää Wegovya, jos olet raskaana?

Ei, tätä lääkettä ei saa käyttää raskaana oleva henkilö. Tämä johtuu siitä, että tietoa mahdollisista haittavaikutuksista sikiölle on liian vähän. Jos yrität tulla raskaaksi, on suositeltavaa, että lopetat Wegovy-valmisteen käytön vähintään kaksi kuukautta ennen kuin aloitat aktiivisen raskauden yrittämisen. Jos tulet raskaaksi tai jos epäilet olevasi raskaana, mutta et ole vielä tehnyt raskaustestiä, on suositeltavaa, että kysyt neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta, koska lääkitys on lopetettava.

Voitko käyttää Wegovy-valmistetta, jos imetät?

Ei, sinun ei pidä käyttää Wegovy-valmistetta, jos harkitset samanaikaista imetystä, sillä on vain vähän tietoa siitä, kulkeutuuko lääkitys rintamaitoon. On tärkeää neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin aloitat minkä tahansa uuden lääkkeen käytön imetyksen aikana, jotta voit varmistaa, että se on turvallinen sinulle ja lapsellesi.

Onko Wegovyn ja muiden lääkkeiden välillä yhteisvaikutuksia?

Wegovy voi olla epäsopiva muiden lääkkeiden kanssa. On tärkeää, että ilmoitat terveydenhuollon tarjoajalle kaikista muista lääkkeistä, joita parhaillaan käytät tai olet aiemmin käyttänyt. Lääkärisi pystyy antamaan sinulle henkilökohtaisia neuvoja, joilla varmistetaan turvallisuutesi ja paras mahdollnen hoito. Wegovyllä voi olla yhteisvaikutuksia tyypin 2 diabeteslääkkeiden kanssa, mikä voi johtaa alhaisiin verensokeriarvoihin.

Mitkä ovat Wegovyn haittavaikutukset?

Kuten kaikkien muidenkin lääkkeiden kohdalla, joillakin käyttäjillä voi esiintyä haittavaikutuksia Wegovya käytettäessä. Wegovyn haittavaikutukset vaihtelevat yleisistä harvinaisiin. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat:

 • Diabeettisen silmäsairauden komplikaatiot
 • Päänsärky
 • Pahoinvointi
 • Oksentelu
 • Ripuli
 • Ummetus
 • Vatsakipu
 • Heikko tai väsynyt olo

Mitä varoituksia sinun tulisi huomioida Wegovyn kanssa?

Jotta ymmärtäisit kaikki Wegovyyn liittyvät varoitukset, on tärkeää, että luet lääkkeesi mukana toimitetun pakkausselosteen. Siinä kerrotaan kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää lääkkeestä ja varotoimista, joita sinun on noudatettava sitä käyttäessäsi.

Mitä eroa on Wegovyn ja Ozempicin välillä?

Olet ehkä kuullut myös Ozempicistä. Ozempic ja Wegovy ovat pohjimmiltaan samoja lääkkeitä, mutta niitä käytetään eri tilojen hoitoon. Ozempicia käytetään tyypin 2 diabetesta sairastavien ihmisten verensokerin hoitoon, kun taas Wegovya käytetään auttamaan ihmisiä laihtumaan ja hallitsemaan painoaan. Ozempic saattaa aiheuttaa painonpudotusta yhtenä haittavaikutuksena.

Vaatiiko Wegovy reseptin?

Kyllä, ostaaksesi ja käyttääksesi Wegovya sinulla on oltava voimassa oleva resepti, jonka rekisteröity terveydenhuollon tarjoaja on antanut sinulle. Näin varmistetaan, että saat tarvitsemasi lääkityksen ja pysyt samalla turvassa. Reseptin vaatiminen varmistaa myös, että kaikki tekijät on otettu huomioon, mukaan lukien painoindeksisi ja sairaushistoriasi.

Mistä voin ostaa Wegovya netistä?

Voit ostaa Wegovya  Scandianvian Medsiltä. Tilaus toimitetaan suoraan ovellesi. Tilaus sisältää lääkärin etäkonsultaation, ja reseptin.

Mistä voin ostaa Wegovya Pohjoismaissa?

Jos haluat ostaa Wegovya Pohjoismaissa, valitse Scandinavian Meds. Wegovy on ostettavissa verkossa Scandinavian Medsiltä.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Wegovy sama kuin Ozempic?

Ei, Wegovy ja Ozempic eivät ole samat, mutta ne ovat läheistä sukua. Sekä Wegovy että Ozempic sisältävät vaikuttavana aineena semaglutidia. Ne on kuitenkin hyväksytty eri käyttötarkoituksiin ja niitä annetaan eri annoksina. Ozempic on injektoitava lääkitys, joka on ensisijaisesti hyväksytty tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Sitä annetaan kerran viikossa verensokerin säätelyyn yhdessä ruokavalion ja liikunnan kanssa. Wegovy on hyväksytty krooniseen painonhallintaan aikuisille, jotka ovat joko lihavia tai ylipainoisia ja joilla on vähintään yksi painoon liittyvä sairaus, kuten korkea verenpaine tai tyypin 2 diabetes.

Milloin Wegovy on tulossa Pohjoismaihin?

Kuten mainittu, Wegovy on tällä hetkellä saatavilla Pohjoismaissa. Jos haluat ostaa Wegovya verkossa Pohjoismaissa, voit tehdä sen Scandinavian Medsistä.

Kuka valmistaa Wegovya?

Wegovya valmistaa Novo Nordisk, maailmanlaajuinen terveydenhuoltoalan yritys, jolla on vahva maine diabeteksen hoidossa ja muilla terapeuttisilla alueilla. Yrityksen kotipaikka on Tanskassa, mutta sillä on toimintaa ja tuotteita saatavilla monissa maissa, myös Pohjoismaissa. Novo Nordisk valmistaa myös muita lääkkeitä, kuten Ozempiciä.

Onko Wegovy GLP-1?

Kyllä, Wegovy sisältää vaikuttavaa ainetta semaglutidia, joka on glukagonin kaltainen peptidi-1 (GLP-1) -reseptoriagonisti. GLP-1-agonistit ovat lääkkeitä, jotka jäljittelevät elimistön luonnollisen GLP-1-hormonin toimintaa. Ne toimivat stimuloimalla haimaa vapauttamaan insuliinia, kun verensokeritaso on korkea, hillitsemällä glukagonin (verensokeria nostava hormoni) vapautumista ja hidastamalla mahalaukun tyhjenemistä. Tämä auttaa säätelemään verensokeritasoja ja Wegovyn kaltaisten lääkkeiden tapauksessa auttaa painonhallinnassa vähentämällä ruokahalua ja ruoan saantia.

Onko Wegovy ja semaglutidi sama asia?

Kyllä ja ei. Semaglutidi on vaikuttava aine, glukagonin kaltaisen peptidi-1:n (GLP-1) reseptoriagonisti, jota käytetään tietyissä lääkkeissä tyypin 2 diabetesta sairastavien henkilöiden verensokerin säätelyyn ja suurempina annoksina painonhallintaan. Wegovy on tuotenimi tietylle semaglutidivalmisteelle, joka on hyväksytty aikuisten krooniseen painonhallintaan. Se sisältää vaikuttavana aineena semaglutidia.

Voiko Wegovy-valmistetta ottaa, jos sinulla on korkea verenpaine?

Wegovy on ensisijaisesti hyväksytty aikuisten painonhallintaan, mukaan lukien ne, joilla on painoon liittyviä sairauksia, kuten korkea verenpaine (hypertensio). GLP-1-agonisteilla, kuten Wegovyllä, voi olla suotuisia vaikutuksia verenpaineeseen. Wegovya käyttävillä potilailla verenpaine saattaa laskea, mutta sitä on tärkeää seurata säännöllisesti.

Kuinka nopeasti laihtuu Wegovyn avulla?

Wegovya yhdessä vähähiilihydraattisen ruokavalion ja lisääntyneen liikunnan kanssa käyttäneet osallistujat laihtuivat huomattavasti enemmän kuin lumelääkettä käyttäneet. Keskimäärin ihmiset laihtuivat 68 viikon aikana noin 15-20 prosenttia lähtötilanteen painostaan. Joillakin henkilöillä laihtuminen oli merkittävämpää, kun taas toisilla laihtuminen oli vähäisempää.

Voinko ostaa Wegovya verkossa?

Kyllä, voit ostaa Wegovya verkossa Pohjoismaissa Scandinavian Medsiltä.

Voiko Wegovya ostaa Pohjoismaissa?

Kyllä, jos olet Pohjoismaissa, voit ostaa Wegovya verkossa Scandinavian Medsiltä, joka toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Kuinka paljon Wegovy maksaa Pohjoismaissa?

Scandinavian Medsiltä voit ostaa Wegovya niinkin edullisesti kuin 525 EUR. Voit olla varma, että Scandinavian Meds tarjoaa asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen hinnan kaikista tuotteistamme.

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme